Kaakkois-Suomessa markkinoilla kuului KD:n järjen ääni – ”Tavoitteena kansanedustajan paikka”

20.3.2023 klo 13:48 Kenttätoiminta Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien Kaakkois-Suomen ehdokkaat ja järjen ääni näkyivät ja kuuluivat Mikkelin Maalismarkkinoilla sekä Savonlinnan Kevätmarkkinoilla.

Kaakkois-Suomen KD-ehdokkaat tekevät hartiavoimin vaalityötä. Isona toiveena on saada lisää äänestäjiä kiinnostumaan ja uurnille, jotta saavutettaisiin niin kovin tavoiteltu kansanedustajan paikka.

Kaakkois-Suomen KD-ehdokkaiden isona toiveena on saada lisää äänestäjiä kiinnostumaan ja uurnille, jotta saavutettaisiin niin kovin tavoiteltu kansanedustajan paikka.

Mikkelin Maalismarkkinoilla nähtiin useita KD-ehdokkaita ja lauantaina Savonlinnan Kevätmarkkinoilla olivat Aila Asikainen Juvalta sekä kotikaupungin Liisa Hirvonen ja Jouni Koskela. Hyvä tuuli ei hävinnyt edes räntäsateeseen, kun äänestäjien kohtaamisessa mukana oli myös puolueen puheenjohtaja Sari Essayah, lainassa omasta vaalipiiristään, naapurin Savo-Karjalasta.

Savonlinnan markkinat, Kaakkois-Suomi, vaalit 2023

Diplomi-insinööri ja kaupunginvaltuutettu, eduskuntavaaliehdokas Liisa Hirvonen sekä puheenjohtaja Sari Essayah Kevätmarkkinoiden räntäsateessa. (Kuva Olavi Kietäväinen)

Mikkelin maalismarkkinat, vaalit 2023, Kaakkois-Suomi

Mikkelin Maalismarkkinoilla taivas oli sininen ja sää suosiollinen. Paikalla olivat Mikkelistä KD-eduskuntavaaliehdokkaat Sanna-Mari Hokkanen (vasemmalla) ja Liisa Ahonen sekä Savonlinnan Jouni Koskela. (Kuva Risto Kunnas)

 

Mikkelin maalismarkkinat, vaalit 2023, Kaakkois-Suomi

Savonlinnan kaupunginvaltuutettu ja Etelä-Savon hyvinvointialueen valtuutettu, luonnonsuojelun erityisasiantuntija Jouni Koskela Mikkelin Maalismarkkinoilla torstaina 16. maaliskuuta. (Kuva Risto Kunnas)

Ylös