Sari Essayah tänään puheenjohtajatentissä Yle TV1:ssä – Kampanjoi ja tukee KD-ehdokkaita kaiken liikenevän ajan ympäri Suomen

22.3.2023 klo 16:47 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah osallistuu tänä iltana Yle TV1:n puheenjohtajatenttiin yhdessä RKP:n Anna-Maja Henrikssonin ja Liike Nytin Harry Harkimon kanssa.

Tällä viikolla KD:n puheenjohtaja ja Savo-Karjalan eduskuntavaaliehdokas Sari Essayah on lähes ikiliikkuja.

Maanantaina hän osallistui Yle TV1:n suureen vaalikeskusteluun, tiistaina Ilta-Sanomien vaalimessujen tenttiin Sanomatalon mediatorilla Helsingin keskustassa ja tänään keskiviikkoiltana hän on jälleen Yle TV1:ssä, kun kohtaa RKP:n ja Liike Nytin puheenjohtajat Anna-Marja Henrikssonin ja Harry Harkimon. TV1:ssä lähetys alkaa klo 21 ja päättyy 22.45, haastattelijoina ovat Jyrki Hara ja Sanna Savik.

Tänään keskiviikkoiltana Essayah nähdään jälleen Yle TV1:n puheenjohtajatentissä.

Keskiviikkoiltana Ylessä studioyleisöön on kutsuttu myös kunkin puolueen aktiiveja kannustamaan omaa puheenjohtajaansa. Myös Sari Essayah’lla on siis mukanaan tukijoukko. Kristillisdemokraattien porukka koostuu lähinnä KD-eduskuntavaaliehdokkaista.

Tiistaina Essayah ehti kiertää Uuttamaata ehdokkaiden kampanjoissa ja keskiviikkona hän oli toisella puolen Suomea tukemassa pohjoisen KD-ehdokkaita.

Loppuviikosta Essayah pääsee taas omaan vaalipiiriinsä Savo-Karjalaan, eli kampanjoimaan Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa.

Sari Essayah, Jukka Palokangas, vaalit 2023

Sari Essayah osallistui Uudenmaan KD-ehdokkaan, ekonomisti ja yrittäjä Jukka Palokankaan kampanjaan Kirkkonummella tiistaina 21. maaliskuuta.

Uudenmaan espoolaiset KD-eduskuntavaaliehdokkaat Kaarina Järvenpää, Kristiina Drotár, Kaisa Anttila ja Mika Poutala vaalityössä Espoossa tiistaina 21. maaliskuuta. Sari Essayah kävi tukemassa kampanjointia Uudellamaalla useassa paikassa tiistaipäivän aikana.

Ylös