Poutalalla podcast, eduskuntaryhmä aloitti videokeskustelut – KD:lle lisää monimediajournalismia

23.10.2023 klo 16:51 Politiikka Kristiina Kunnas

Monimediajournalismi saa Kristillisdemokraateissa lisää tilaa. Facebook- ja Instagram-videoita on jo aiemmin nähty silloin tällöin kansanedustajilta, ja KD-kyselytunnit toteutettiin pandemian aikana Facebookissa suorina lähetyksinä.

Nyt oman podcastinsä on aloittanut espoolaiskansanedustaja Mika Poutala. Tuorein uutinen on se, että eduskuntaryhmä aloitti videokeskustelujen tallentamisen. Puolue haluaa olla entistä enemmän näkyvissä verkossa ja sosiaalisen median kanavilla.

Kansanedustaja Mika Poutala starttasi hallitusneuvottelujen aikaan kevätkesällä oman podcastinsä Politiikkaa Poutalan perspektiivistä.

– Se on ajankohtaispodcast, jossa käsitellään minun ja politiikan tekijöiden näkökulmista ihmisiä askarruttavia kuumia aiheita, Poutala kertoo.

Puolisen tuntia kestävä ohjelma ilmestyy yleensä perjantaisin sekä YouTube-videona että Spotify-podcastina. Uuden jakson julkaisemisesta Poutala kertoo Instagram-tilillään.

Uuden jakson julkaisemisesta Poutala kertoo Instagram-tilillään.

Poutalan perspektiiviin tutkailtavaksi ovat päässeet polttoaineverotus, autokannan sähköistyminen ja miltä se kansalaisesta näyttää, kalakantojen häviäminen, rasismi, huumeiden käyttöhuoneet, koulukiusaaminen ja Ruotsin jengiväkivalta.

Eduskuntataloon on avattu studio, jossa voi äänittää podcasteja tai kuvata videoita. Pian sen jälkeen, kun Hamas oli tehnyt brutaalin terroristisen hyökkäyksen Israeliin, eduskuntaryhmä päätti tallentaa dramaattisesta aiheesta keskustelun.

Hamas hyökkäsi Israeliin – Miten KD:n kansanedustajat arvioivat tilannetta -ohjelma toteutettiin pika-aikataululla. Haastattelin videokeskustelussa KD:n kansanedustajia Peter Östmania ja Mika Poutalaa, kertoo eduskuntaryhmän pääsihteeri Merja Eräpolku.

Eduskuntatalossa on studio, jossa voi äänittää podcasteja tai kuvata videoita. Kansanedustaja ja KD:n 1. varapuheenjohtaja Mika Poutalan kanssa keskustelemassa eduskuntaryhmän puheenjohtaja Peter Östman sekä Ajatushautomo Kompassin puheenjohtaja Annika Lyytikäinen. (Kuva Toni Eronen)

MISTÄ PÄÄSEE KUULEMAAN JA NÄKEMÄÄN?

Mika Poutalan podcastit Politiikkaa Poutalan perspektiivistä podcastit seuraavista osoitteista: YouTube: https://www.youtube.com/@plasticee/videos

Spotify: https://open.spotify.com/show/2pIZZR80T0wzYjc5KruEo9?si=22d5a41be1384d51

Uuden jakson ilmestymisestä saa tiedon Poutalan Instagram-tilitä: www.instagram.com/mikapoutala/

Eduskuntaryhmän videokeskustelu Hamas hyökkäsi Israeliin: https://www.facebook.com/kristillisdemokraatit/videos/1499047397597407

Kristillisdemokraattien Youtube-tili osoitteessa:
https://www.youtube.com/kristillisdemokraatitKD

Ylös