Sari Essayah’n presidentinvaalikampanja starttaa lauantaina 28. lokakuuta – striimaus KD:n Facebookissa klo 12

27.10.2023 klo 15:37 Politiikka Kristiina Kunnas

Kun puolueen puheenjohtaja, ministeri Sari Essayah avaa presidentinvaalikampanjansa lauantaina eduskunnassa pidetyssä tilaisuudessa, pääsee yleisö seuraamaan sitä suorana lähetyksenä KD:n Facebookissa.

Sari Essayah’n presidentinvaalikampanjan avaus pidetään Pikkuparlamentissa Helsingissä lauantaina 28. lokakuuta puoliltapäivin.

Kristillisdemokraattien presidenttiehdokkaaksi valitun Essayah’n kampanjastartti järjestetään KD:n puoluehallituksen kokouksen yhteydessä.

KD:n puheenjohtaja Sari Essayah on yksi maamme arvostetuimmista politiikoista.

Yleisö pääsee seuraamaan klo 12 alkavaa tilaisuutta striimattuna Kristillisdemokraattien FB-sivun kautta:  https://www.facebook.com/kristillisdemokraatit

KD:n puheenjohtaja Sari Essayah on yksi maamme arvostetuimmista politiikoista, johon eri kyselyiden mukaan luotetaan yli puoluerajojen. Essayah on ekonomi ja neljännen kauden kansanedustaja ja toiminut lisäksi Euroopan parlamentin jäsenenä 2009-2014. Hänet tunnetaan sinnikkäänä Suomen edun puolustajana.

 

presidentinvaalikampanjakuva Sari Essayah

Presidentinvaaleissa Sari Essayah on ehdolla toista kertaa. Hän on kokenut, arvostettu ja pidetty poliitikko, neljännen kauden kansanedustaja, puolueen puheenjohtaja sekä maa- ja metsätalousministeri. Euroopan parlamentin jäsenenä Essayah työskenteli 2009–2014. (Kuva Sakari Röyskö)

 

 

 

 

Ylös