Näin ajattelen Sarista -sarja: Antero Laukkanen pitää Essayah’a asiantuntijana, jolla on kyky kuunnella ja oppia lisää

16.1.2024 klo 15:02 Henkilöt Kristiina Kunnas

Antero Laukkanen oli Sari Essayah’n kansanedustajakollega kahden kauden eli kahdeksan vuoden ajan. – Sari on valmis antamaan kaikkensa sen eteen, mihin uskoo, Laukkanen kuvailee presidenttiehdokasta.

Olen onnekas, kun olen saanut tutustua Sariin jo vuosia sitten. Olen siunattu, koska meistä tuli ystäviä.

Enpä olisi ikinä uskonut hurratessani tuhansien muiden kanssa Olympiastadionin sisäänkäynnillä nuorta kävelijälahjakkuutta kohti kirkkainta mitalia, että jonain päivänä olisimme yhdessä eduskunnassa kansanedustajina. Näin kuitenkin kävi.

Teimme kahdeksan vuotta tiivistä yhteistyötä. Mitä enemmän tutustuin Sariin, sitä helpompi oli ymmärtää, miksi hän oli saavuttanut niin paljon urheilussa ja politiikassa.

Mitä enemmän tutustuin Sariin, sitä helpompi oli ymmärtää, miksi hän oli saavuttanut niin paljon urheilussa ja politiikassa.

Hän on valmis antamaan kaikkensa sen eteen, mihin uskoo ja mitä pitää merkityksellisenä. Voisiko kukaan odottaa enempää presidentiltä. Lisäksi hän on lukuisien luottamustehtävien kautta jatkuvasti kasvattanut osaamispääomaansa, niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Hän on asiantuntija, joka ei ole kadottanut kykyään kuunnella ja oppia lisää. Hän tietää milloin on oikea aika laittaa kädet ristiin.

Sari olisi hyvä pressa.

Antero Laukkanen
pastori, sosiaalineuvos
kansanedustaja 2015–2023

Näin ajattelen Sarista -sarjan on koonnut Kristiina Kunnas

Antero Laukkanen puhuu KD-eduskuntaryhmän kesäkokouksen ulkoilmatapahtumassa Aurajoen rannassa Läntisellä Rantakadulla Turussa elokuussa 2022. (Kuva Kristiina Kunnas)

Ylös