”Sydämen usko, luotettavuus ja poikkeuksellisen laaja osaaminen” – Päivi Räsänen kertoo, miksi Sari Essayah olisi hyvä presidentti

17.1.2024 klo 10:10 Politiikka Samuli Rissanen

Kansanedustaja Päivi Räsänen korostaa, että kristillisdemokraattien presidenttiehdokkaalla Sari Essayahilla on poikkeuksellisen laaja-alaista osaamista politiikan kentältä, paikallisesta päätöksenteosta aina kansainvälisiin neuvottelupöytiin.

Presidentinvaalien ennakkoäänestys on käynnistynyt tänään 17.1. Suomalaisilla on nyt viikko aikaa äänestää ennakkoon presidentinvaalissa. Varsinainen äänestyspäivä on 28.1.

Samalla ehdokkaiden kampanjat käyvät nyt kuumina. Kristillisdemokraattien konkarikansanedustaja Päivi Räsänen antaa ennakkoäänestyksen alla suosituksen puolueen presidenttiehdokkaasta, maa- ja metsätalousministeri Sari Essayahista. Räsänen ja Essayah ovat ystäviä.

– Olen tuntenut Sarin jo yli 20 vuoden ajan. Olemme olleet hyvin läheisessä työyhteydessä kansanedustajina ja myös silloin kun itse toimin puoluejohtajana ja Sari puoluesihteerinä, Räsänen kertoo.

– Sari ei lannistu vastoinkäymisistä eikä häviöistä.

Hän kehuu Essayahin sisukkuutta ja päämäärätietoisuutta, josta kielii jo menestyksekäs ja voittoisa ura huippu-urheilujana.

– Sari ei lannistu vastoinkäymisistä eikä häviöistä. Aina uudestaan ryhdytään tavoittelemaan voittoa! Sarin sydämen usko ja kristilliset arvot antavat luotettavan pohjan päätöksentekoon.

Räsänen korostaa, että Essayahilla on poikkeuksellisen laaja-alaista osaamista politiikan kentältä, paikallisesta päätöksenteosta aina kansainvälisiin neuvottelupöytiin.

– Maamme tarvitsee presidentin, jonka arvoihin ja laajaan osaamiseen voi luottaa, hän tiivistää.

Ylös