Näin ajattelen Sarista -sarja: Peter Östmanin mielestä Essayah’a kuvaavat positiivisuus, tinkimättömyys, aitous sekä energinen ote

18.1.2024 klo 17:38 Henkilöt KD Lehti

Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja, Sari Essayah’n kanssa jo pitkään yhteistyötä tehnyt Peter Östman pitää presidenttiehdokas-Saria Suomen edun ja kristillisten arvojen puolustajana.

Tapasin nyt ministerinä ja presidenttiehdokkaana olevan nykyisen Kristillisdemokraattien puheenjohtajan Sarin ensimmäistä kertaa 1997 kuntapoliittisessa seminaarissa Jyväskylässä. Aiemmin kansanedustajana sekä puolueen puheenjohtajana toiminut veteraanipoliitikko Esko Almgren kommentoi Sarin puhetta. ”Tämä nuori nainen tulee kyllä menemään pitkälle myös politiikassa.” Almgren oli oikeassa.

Vuosien varrella olen oppinut Sarista, että hän on erittäin osaava, energinen ja tehokas vaikuttaja. – Peter Östman, kansanedustaja ja KD-eduskuntaryhmän puheenjohtaja

Näiden vuosien varrella olen oppinut Sarista, että hän on erittäin osaava, energinen ja tehokas vaikuttaja. Hän on näyttänyt voimansa ja neuvokkuutensa niin kansanedustajana, EU-parlamentaarikkona kuin nyt ministerinäkin. Hänen vahva sitoutumisensa ihmisoikeuksiin, sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja terveeseen elämäntapaan on tehnyt hänestä merkittävän henkilön suomalaisessa politiikassa.

Sari on meidän kaikkien tuntema menestynyt urheilija. Hänen työssään korostuvat kestävän kehityksen arvot, ja hän on ollut edelläkävijä ympäristöystävällisten ratkaisujen edistämisessä. Hänen osaamisensa ja tehokkuutensa ovat olleet avainasemassa Kristillisdemokraattien toiminnassa.

Saria kuvaavat positiivisuus, tinkimättömyys, aitous sekä urheilullinen ja energinen ote. Hän on innostava esimerkki siitä, miten päättäväisyydellä, täydellä sydämellä ja taidolla voi myönteisesti vaikuttaa yhteiskunnassa.

Sari on innostava esimerkki siitä, miten päättäväisyydellä, täydellä sydämellä ja taidolla voi myönteisesti vaikuttaa yhteiskunnassa.

Saria on turvallista seurata, sillä hän johtaa kuten elää elämäänsä – reilusti, avoimesti ja aidosti välittäen.

Vaaleissa puhutaan paljon arvoista. Mutta harvoin avataan sitä, mitä arvoja tarkoitetaan. Minulle on tärkeää, että presidenttimme puolustaa aitoja suomalaisia perusarvoja. Keskiössä ovat kristilliset perusarvot. Sari on sinnikäs Suomen edun ja kristillisten arvojen puolustaja.

Peter Östman
kansanedustaja vuodesta 2011
Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja
[email protected]

Joensuun puoluekokous 2023

Peter Östman on neljännen kauden kansanedustaja Vaasan vaalipiiristä. Hän palasi eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi 2023, ja on aiemmin toiminut useita kausia KD:n varapuheenjohtajana. Ennen eduskuntakausiaan Östman työskenteli yrittäjänä, yrittäjäjärjestön johtajana sekä Kristillisdemokraattien puoluesihteerinä. (Kuva Kristiina Kunnas)

Näin ajattelen Sarista -sarjan on koonnut Kristiina Kunnas

 

Ylös