Näin ajattelen Sarista -sarja: Varapuheenjohtaja Katriina Hiippavuoren mielestä Sari on rautainen omaksuja

19.1.2024 klo 14:59 Henkilöt KD Lehti

– Sari on yksi arvostetuimmista, järkevimmistä sekä ahkerimmista tuntemistani poliitikoista, kiittää Kristillisdemokraattien 2. varapuheenjohtaja Katriina Hiippavuori. Hän myös pääsee seuraamaan Essayah’a aivan läheltä, sillä toimii tämän eduskunta-avustajana.

Minulla on ollut ilo ja kunnia työskennellä upean ministerin sekä puheenjohtajan eduskunta-avustajana.

Elokuusta 2023 lähtien olemme tehneet yhteistyötä myös puoluejohdossa.

Sari on yksi arvostetuimmista, järkevimmistä sekä ahkerimmista tuntemistani poliitikoista. Samaa todistavat sekä kansalaiset että Sarin kollegat yli puoluerajojen. ”Huippu – rautainen – valtavan hyvä – Arvostan häntä suuresti.” Kaikkia näitä olen kuullut niin turuilla ja toreilla kuin eduskunnan käytävilläkin.

On arvokas saavutus, kun poliitikko saa luottamuksen kollegoiden joukossa.

Sarilla on ilmiömäinen palautumis- ja paineensietokyky. – KD:n 2. varapuheenjohtaja, Essayah’n eduskunta-avustaja Katriina Hiippavuori

Sarilla on ilmiömäinen palautumis- ja paineensietokyky, jotka varmasti periytyvät hänen kestävyysurheilijataustastaan. Rautaisempaa asioiden omaksumiskykyä ja taitoa puhua kansantajuisesti kuin Sarilla on, saa etsiä.

Suomalaiset haluavat, että presidentti edustaa Suomen kansaa. Sarissa tätä kansanläheisyyttä on. Hän on aito, ahkera, koko kansan Essayah! Aivan kuten hän käveli suomalaisten sydämiin vuonna 1993, hän tekee sen nytkin. Sarin sydämellä on koko Suomen Paras – Sari on Parasta Suomelle!

Katriina Hiippavuori
valtiotieteiden maisteri, sosionomi
KD:n 2. varapuheenjohtaja

Katriina Hiippavuori

Katriina Hiippavuori työpaikallaan Eduskuntatalossa. (Kuva Kristiina Kunnas)

Näin ajattelen Sarista -sarjan on koonnut Kristiina Kunnas

Ylös