Remo haastamaan puoluetta

30.10.2014 klo 19:02 Uutiset Samuli Rissanen

Puolueen nuorisojärjestö uusi keulakuvansa. KD Nuorten liittokokous valitsi viikonloppuna Turussa puheenjohtajakseen Remo Ronkaisen (keskellä), 1.varapuheenjohtajana jatkaa Jorge Soria ja varapuheenjohtajistoon nousi tamperelainen teologi Minna Viitala.

Kristillisdemokraattisten Nuorten vuosikokous valitsi viime viikonloppuna Turussa uudeksi puheenjohtajakseen Remo Ronkaisen, 25.  Puheenjohtaja valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Teologian maisteriksi ja opettajaksi ensi keväänä valmistuva Ronkainen valittiin samalla viikolla ensimmäisten joukossa myös KD:n eduskuntavaaliehdokkaaksi Helsingissä. Hän on kotoisin Uudeltamaalta, mutta asuu tällä hetkellä vaimonsa kanssa Turussa.

Remo Ronkainen valittiin viime viikonloppuna KD Nuorten uudeksi puheenjohtajaksi.

Aiemmin Ronkainen on toiminut aktiivisesti KD Nuorten hallituksessa ja oli ehdokkaana  kahden vuoden takaisissa kunnallisvaaleissakin. Yksimielisesti valittu puheenjohtaja loisti tyytyväisyyttä.

– Olen todella kiitollinen tästä luottamuksen osoituksesta. Puheenjohtajan rooli kasvavassa järjestössä on iso vastuu, johon aion vastata kaikilla voimillani, hän lupasi.
Samalla hän haastoi muitakin nuorisojärjestön aktiiveja toimimaan omilla vahvuuksillaan.
Ronkainen sai ympärilleen hyvän tiimin, sillä KD Nuorten vuosikokous valitsi tulevalle yksivuotiskaudelle ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi helsinkiläisen taloustieteen maisterin Jorge Sorian, 24. Espanjalaistaustainen Soria on toiminut KD Nuorten hallituksessa viimeiset kolme vuotta ja takana on jo vuosi 1.varapuheenjohtajana. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin tamperelainen teologi Minna Viitala, 24.

Ylös