Teuvo V. Riikonen vahvisti ehdokkuutensa

30.12.2014 klo 12:37 Uutiset Samuli Rissanen

Libanonin UNIFIL-operaatiosta kotiutunut Kristillisdemokraattien varapuheenjohtaja tavoittelee kansanedustajapaikkaa Kaakkois-Suomen vaalipiirissä.

Kristillisdemokraattien varapuheenjohtaja, savonlinnalainen toiminnanjohtaja Teuvo V. Riikonen lähtee tavoittelemaan kansanedustajapaikkaa Kaakkois-Suomen vaalipiirissä. Kristillisdemokraattien Etelä-Savon piirihallitus nimesi joulun alla Riikosen ehdokkaaksi ensi kevään eduskuntavaaleihin. Kristillisdemokraateilla on nyt listallaan yhdeksän ehdokasta Etelä-Savon ja Kymen vaalipiirit yhdistäneessä Kaakkois-Suomen vaalipiirissä.

Riikonen on Parikanniemisäätiön toiminnanjohtaja, kirjailija ja pappi. Hän on toiminut kolme kertaa kriisinhallinta- ja rauhanturvajoukoissa Golanilla, Afganistanissa ja juuri kotiutunut Libanonista, jossa hän palveli UNIFIL-operaation suomalais-irlantilaisen pataljoonan sotilaspappina. Hän on neljättä kautta Savonlinnan kaupunginvaltuutettu ja kolmatta kautta Kristillisdemokraattien varapuheenjohtaja. Riikonen on ollut aikaisemmin muun muassa kirkolliskokousedustaja, kaupunginhallituksen jäsen ja varakansanedustaja.

Ylös