Ranskan pitkä perjantai päättyi verisesti

9.1.2015 klo 19:03 Uutiset KD Lehti

Uutistoimistot kertovat, että Ranskaa ja Eurooppaa syvästi järkyttäneet panttivankitilanteet päätyivät rynnäkköön ja tekijöiden ampumiseen.

Pariisilaisen Charlie-satiiriviikkolehden toimituksessa keskiviikkona 12 ihmistä ampuneet veljekset olivat linnoittautuneet painotaloon Dammartin-en-Goëlessa. Perjantaipäivän kestänyt piiritystilanne päättyi rynnäkköön. Panttivangin kerrotaan päässeen vapaaksi mutta veljesten kuolleen tulituksessa.

 Panttivankien luultiin päässeen vapaaksi, mutta ilmeisesti ainakin neljä panttivankia menetti Kosher-delimyymälässä henkensä.

Torstaina eteläisessä Pariisissa naispoliisin ampunut mies otti oletetun naisrikoskumppaninsa kanssa perjantai-aamupäivänä panttivankeja Pariisin juutalaiskorttelin Kosher-myymälässä. Panttivankien luultiin päässeen vapaaksi, mutta ilmeisesti ainakin neljä panttivankia menetti henkensä. Myös miesampuja sai poliisien rynnäkössä surmansa.

 

 

 

Ylös