Sari Essayah Tampereella: KD:n hyvä työ tulee jatkumaan voimakkaasti jatkossakin

17.1.2015 klo 17:27 Kotimaa Mikko Rekimies

Pirkanmaan vaalikoulutuspäivässä puhumassa ollut Sari Essayah keräsi lähes täyden salin kuulijoita Tampereella. Essayh kertoi ehdokkaille ja muille vaalityötä tekeville olevansa varma, että KD jatkaa voimakasta vaikuttamista vaalien jälkeen uudessa eduskunnassa ison eduskuntaryhmän voimalla.

– Vaalityö näyttää etenevän hyvin ja innokkaasti eri puolella Suomea ja monien ehdokkaiden ja piirien vaalityö on jo täydessä käynnissä. Tämä antaa KD:lle erinomaisen lähtökohdan kasvattaa kannatustaan vaaleja ja vaalivoittoa kohti mennessä.

– KD on taistellut maan hallituksessa mm. lapsiperheiden puolesta ja on tärkeää, että tämä hyvä työ tulee jatkumaan voimakkaasti jatkossakin. Uskonnonopetuksen säilyminen, päihdepolitiikka ja työ kotihoidontuen säilyttämisestä olivat muutamia esimerkkejä, mitä Essayah kertoi KD:n vahvasta vaikuttamisesta hallituksessa ja eduskunnassa tämän vaalikauden aikana.

Ylös