Malttaako Räsänen pysyä sairauslomalla?

3.2.2015 klo 14:57 Politiikka Kristiina Kunnas

Sisäministeri Päivi Räsänen tuskin malttaa pysyä koko viikkoa sairauslomalaisena. Hänen viikkonsa oli täyteenbuukattu ennen maanantain liikenneonnettomuuden äkkipysäystä.

Sisäministeri Räsäselle voi olla vaikeaa pysyä sairauslomalaisena. Hänet tunnetaan ahkerana puurtajana. Ministerintyö onkin hektistä ja vaativaa. Lisäksi hänellä on työtehtäviä Kristillisdemokraattien puoluejohtajana sekä eduskuntavaaleihin valmistautuvana ehdokkaana.

– Teen alkuun kotona töitä sen mukaan kuin jaksan. Toivon, että jossakin vaiheessa viikkoa voisin jo palata työpaikalle, sisäministeri Räsänen toteaa.

– Olen kiitollinen siitä, että tästä liikenneonnettomuudesta ei seurannut kuolonuhreja eikä vakavia vammoja kenellekään. Kiitän kuljettajaani taitavasta toiminnasta yllättävässä tilanteessa, Räsänen sanoo kiitollisena.

 Kiitän kuljettajaani taitavasta toiminnasta yllättävässä tilanteessa.

– Kiitän lämpimästi myös osaavaa pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä saamaani hyvää hoitoa Kotkan keskussairaalassa ja Töölön sairaalassa.

Hän on vastaanottanut valtavan kannustusviestien tulvan.

– Kiitän suuresta määrästä kannustavia viestejä. Olen varma, että monissa niissä kerrotut esirukoukset on kuultu, ministeri Räsänen sanoo.

Ylös