Kolarista toipuva Räsänen aikoo tulla eduskuntaan huomenna ja lauantaina Ikaalisiin

5.2.2015 klo 15:29 Politiikka Samuli Rissanen

Kevennettyä työviikkoa alkuviikon autokolarin ja sairaalareissun jälkeen tekevä sisäministeri Päivi Räsänen ilmoittaa palaavansa työpaikalleen eduskuntaan ja ministeriöön huomenna.

– Palaan huomenna eduskuntatyöhön ja hallituksen puheenjohtajien kokoontumiseen. Lauantaina aion tulla Ikaalisiin iltapäiväksi, Räsänen kertoo loppuviikon ohjelmastaan KD-lehdelle.

Huomenna Räsäsen aikoo olla KD:n ryhmähuoneessa eduskunnassa aamukymmeneltä julkistamassa puolueen eduskuntavaalikampanjan ulkoasua ja poliittista sisältöä.

Lisäksi Räsänen aikoo äänestää Kreikkaa ja eurokriisiä koskevasta välikysymyksestä. Hän osallistuu myös hallituspuolueiden puheenjohtajien kokoukseen sekä ulko-ja turvallisuuspoliittiseen ministerivaliokuntaan.

Lauantai-iltapäiväksi Räsänen lupaa ehtiä Ikaalisiin Kristillisdemokraattien vaalistarttiin. Hän kertoo vaalistartissa puolueen poliittiset tavoitteet. Iltapäivää pitempään hän ei kuitenkaan aio Ikaalisissa viipyä. Autokolarissa maanantaina ruhjeita saanut Räsänen voi tehdä tämän viikon ainoastaan kevennettyä ja lyhennettyä työpäivää.

Räsänen myöntää, että toipuminen on vielä osittain kesken.

– Päivän aikana on pakko levätä aina välillä, hän kertoo puhelimitse kotoaan Riihimäeltä.

Ylös