Räsänen ja puolue uhkuivat rohkeutta vaalikampanjan julkistuksessa

6.2.2015 klo 10:59 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsäsen paluu eduskuntaan aiheutti mediamylläkän.

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen käveli eduskuntatalon viiden kerroksen käytävällä hymy kasvoilla ja uhkui rohkeutta. Muutama päivä aikaisemmin vakavasta kolaritilanteesta ruhjeilla selvinnyt Räsänen kertoi, että keho on mustelmilla ja ruhjeilla, mutta mieli virkeä ja kiitollinen. Kolarissa olisi voinut käydä paljon pahemminkin.

Keho on mustelmilla ja ruhjeilla, mutta mieli virkeä ja kiitollinen.

Räsänen ehti sekunnin murto-osissa ajatella, että tässäkö tämä elämä nyt oli.

– Muistan sen, että kurouttauduin juuri ennen kolaria eteenpäin, kun kuljettaja huudahti. Sitten tajusin, että nyt se on menoa.

Räsäsen paluu eduskuntaan veti KD:n ryhmähuoneen edustalla olleen käytävän täyteen median edustajia. Räsänen ja puoluesihteeri Asmo Maanselkä julkistivat samalla puolueen vaalikampanjan ilmeen ja sisällön. Ne liittyvät puolueen tärkeimpiin vaaliteemoihin perhepolitiikkaan, yrittäjyyteen ja turvallisuuteen. Sloganina on Rohkeus rakentaa tulevaisuutta.

Ylös