Kristillisdemokraatit puoluejohtoa myöten koulutuksessa Ikaalisissa

7.2.2015 klo 10:28 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien johto toipilas-Räsästä myöten sekä valtava joukko kansanedustajaehdokkaita ja kampanjaväkeä on koolla Pirkanmaalla.

Kristillisdemokraattien vaalikoulutusviikonlopun pitopaikaksi valikioitui tällä kertaa Ikaalinen. Kylpylähotelliin saapuu lauantaiksi ja sunnuntaiksi lähes 300 osallistujaa. Valtaosa on ehdokkaita tukijoukkoineen.

Virallisesti edelleen sairauslomalla oleva Räsänen saapuu lauantaina Ikaalisiin.

Myös puoluejohto on paikalla. Vaalikoulutuksen lisäksi pidetään puoluehallituksen kokous.

– Osallistuminen on varsin aktiivista. Starttaamme puolueen eduskuntavaalikampanjan. Edessä on reilut kaksi kiivasta kampanjakuukautta, muistuttaa järjestelyistä vastaava Mikko Rekimies, Kristillisdemokraattien järjestöpäällikkö.

Eilen perjantaina eduskuntatalossa oli Kristillisdemokraattien vaali-ilmeen sekä kampanjan julkistus.

KD:n vaalistartin tärkeä viikko oli romuttua jo alkuunsa. Maanantaina puolueväki järkyttyi puheenjohtajansa auto-onnettomuutta. Sisäministeri Päivi Räsänen loukkaantui kolarissa ja joutui jäämään sairauslomalle.

Sitkeä toipilas tsemppasi itsensä kuitenkin eduskuntaan toimittajalauman eteen perjantaina.

Virallisesti edelleen sairauslomalla oleva Räsänen saapuu Ikaalisiin. Hän ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Peter Östman asettuvat iltapäivällä puolueväen eteen tentittäväksi kristillisdemokraattisesta linjasta ja puolueen tavoitteista.

Ylös