Pirkanmaan KD-ehdokkaat tsemppasivat toisiaan Ikaalisissa

7.2.2015 klo 22:23 Politiikka Kristiina Kunnas

Iso joukko Pirkanmaan KD- kansanedustajaehdokkaita oli koolla Ikaalisten eduskuntavaalikoulutuksessa.
– Meillä ei ole mitään sitä vastaan, että saisimme kaksi kansanedustajaa läpi!

Pirkanmaan Kristillisdemokraattien ehdokaslista täyttyy. Nyt nimettyjä on jo 17. Kaksi vielä vapaana olevaa ehdokaspaikkaa päätetään tämän kuun aikana.

Lauantaina ehdokkuutensa vahvistivat tamperelainen teologian maisteri ja sosionomi Juhani Räsänen sekä filosofian tohtori, saksan ja englannin kielen opettaja Pirjo Raunio Sastamalasta.

Juhani Räsänen työskentelee kappalaisena Tampereen eteläisessä seurakunnassa ja on KD:n listalla sitoutumattomana ehdokkaana. Pirjo Raunio työskentelee koulutuspäällikkönä Sataedussa, Satakunnan Koulutusyhtymässä.

Pirkanmaan kristillisdemokraattien ehdokkaista kymmenen oli sopivasti saatavilla yhteiskuvaan Ikaalisten vaalikoulutus-viikonloppuna. Ikaalisiin oli kokoontunut lähes 300 osallistujaa, joiden joukossa valtavasti kansanedustajaehdokkaita ja näiden tukihenkilöitä, KD:n koko puoluejohto mukaanlukien sairauslomalla virallisesti yhä oleva puheenjohtaja Päivi Räsänen, ja lähes koko KD-eduskuntaryhmä.

– Meillä ei ole mitään sitä vastaan, että saisimme kaksi kansanedustajaa, Pirkanmaan ehdokkaat tsemppasivat toisiaan.

Pirkanmaan KD-kansanedustajaehdokkaiden yhteiskuvaan pääsivät kansanedustaja Sauli Ahvenjärvi, erikoislääkäri Sari Tanus, sairaanhoitaja ja apulaisosastonhoitaja Satu Sipilä, myyntijohtaja Timo Keskinen, teologian maisteri, kappalainen Juhani Räsänen, sosiaali- ja terveydenhuollon opettaja ja sosiaalipsykologi Riitta Kuismanen, merkonomi ja lähihoitaja Jorma ”Jommu” Jussila, kansanedustaja Leena Rauhala, kartoittaja ja pääluottamusmies Veli-Matti Antila ja omaishoitaja ja sosionomiopiskelija Katja Korpela.

Ylös