Kristillisdemokraattien nuorisojärjestö haluaa nuoret valtaan

12.3.2015 klo 07:30 Politiikka

KD Nuorten vaalibanneri henkii urbaanin teknopoliksen synkänjyhkeää noir-tunnelmaa.

Citymiljöön ja sen yllä värjyvän, tummien pilvien varjostaman taivaan kylmänkolkkoa mielikuvaa korostaa teksti, ”Hyvinvointivaltio rapistuu”. KD Nuoret herättävät mielellään huomiota.

Nuoretvaltaan.fi. Jotkut ovat ihmetelleet sivustomme nimeä.

– Halusimme herättää ihmisiä siihen tosiasiaan, että hyvinvointivaltiomme on isojen haasteiden edessä, kertoo KD Nuorten puheenjohtaja Remo Ronkainen  nettisivujen tuoreen bannerin ja sivuston taustoista.

Jottei kuvatun kaltainen dystopia toteutuisi, on Suomi päivitettävä uudelle vuosituhannelle isojen muutosten kautta. Sen ympärille rakentuvat myös KD Nuorten vaaliteemat.

Remo Ronkainen näkeekin tulevat vaalit poikkeuksellisen tärkeinä maan lähitulevaisuudelle. Ja siksi nuorten panos, niin ehdokkaina kuin äänestäjinä, on keskeinen:

– Jotkut ovat ihmetelleet sivustomme nimeä, nuoretvaltaan.fi.

– Mielestäni niin Suomi, oma puolueemme kuin eduskuntakin tarvitsevat myös nuoria päättäjiä, joilla on sekä osaamista että kokemusta ja tuntumaa nuoria itseään koskevista asioista.
Remon mukaan KD:lla on tarjota hyvä kattaus nuoria ehdokkaita tuleviin vaaleihin:

– Meillä on lähes kaikissa vaalipiireissä ainakin yksi nuori ehdokas, KD Nuorten puheenjohtaja kertoo.

– Omat vaaliteemamme on muotoiltu alustavasti jo viime vuoden puolella, ja niitä on työstetty vuodenvaihteen jälkeen.

– Nuoretvaltaan.fi-sivustolla kannattaa nyt käydä katsomassa kaikki nuoret ehdokkaat, heidän esittelynsä ja KD Nuorten yhteiset vaaliteemat.

”Hyvinvointivaltio rapistuu – Lataa Suomi 2.0 päivitys” tulee Remon mukaan tarjoamaan kyseisen teeman ympäriltä ajankohtaisia videoita, jotka myös varmasti herättävät keskustelua.

 

 

Ylös