Jouko Jääskeläinen: Täysillä sunnuntain vaalipäivään asti

13.4.2015 klo 16:00 Kotimaa

–Kannassaan vielä epävarmojen äänestäjien suuri määrä tekee näistä vaaleista poikkeuksellisen ennakoimattomat, toteaa Jouko Jääskeläinen vaalikiireidensä keskeltä Myyrmäestä.

 Aurinkoinen lauantaiaamu Myyrmannin edustalla sarastaa lämmintä kevätpäivää enteillen, kun varhaisimmat Vantaan kevätmarkkinoiden kävijät jo risteilevät pitkin kauppakeskuksen ovelle ulottuvaa kauppa- ja vaalikojujen kujannetta.

Aikaisin on liikkeellä myös Jouko Jääskeläinen, jonka vaaliviikonlopun startti käynnistyy omilta kotikulmilta.

–Vielä kuukausi sitten vaalit tuntuivat tulevan aivan liian aikaisin. Ei enää; nyt on tunne, etteivät ne ole päivääkään etuajassa.

Kampanjointi jatkuu ihan loppumetreille asti – jo pelkästään siksi, ettei vaali-iltana ole itsellä tunnetta, jäikö jotain sittenkin tekemättä.

Myyrmäen jälkeen Jääskeläisen seuraavana kampanjointipisteenä on Kerava, sieltä matka jatkuu Tuusulaan ja Kirkkonummelle.

Samanlaista haipakkaa on luvassa tälle viikolle: Siuntio, Tammisaari, Pohja, Hanko, Inkoo, Hyvinkää…

–Tiistaina on vuorossa radiohaastattelu sekä kehityspoliittisen arvion julkistamistilaisuus valtioneuvoston juhlahuoneessa Smolnassa.  Ja ennen sunnuntain vaalipäivää pitäisi myös ehtiä kiertää jakamassa viimeiset esitteet, jos niitä vielä on jäljellä, valottaa Jääskeläinen aikatauluaan.

Kampanjakestävyyttä useat vaalit kokeneelta Jääskeläiseltä löytyy. Sen tietää myös puoliso Ritva, joka on Myyrmäessä mukana kampanjoimassa.

Ritva Jääskeläinen vahvistaa sen, mitä tiedotusvälineet ovat viime viikkoina kertoneet, eli että liikkuvien ja kannastaan yhä epävarmojen äänestäjien määrä on nyt poikkeuksellisen iso.

–Minullekin tuli eräs rouva äsken kertomaan, miten hän ja joukko ystävättäriä olivat keskenään jutelleet ja harkitsevansa puolueen vaihtoa, KD:n ollessa varteenotettava mahdollisuus.

Jouko Jääskeläinen pitää enää viikon päässä olevia vaaleja kaiken kaikkiaan jännittävimpinä miesmuistiin:

–Vaalitulokseen vaikuttamassa on nyt hyvin paljon erilaisia muuttujia ennakkoäänestyksen suosiosta ja vaikutuksesta yleiseen äänestysaktiivisuuteen, liikkuvien äänestäjien lopullisiin valintoihin ja poikkeuksellisen vaikeaan yhteiskunnalliseen sekä maailmanpoliittiseen tilanteeseen.

–Joten jännitettävää riittää aivan loppumetreille, sunnuntain vaali-iltaan asti.

Katso myös Joukon omat sivut osoitteessa:

joukojaaskelainen.com

 

 

 

 

 

 

Ylös