KD Nuorten musiikkivideo muuttaa maailmaa pala kerrallaan

13.4.2015 klo 20:42 Uutiset Kristiina Kunnas

KD Nuorten musiikkivideo on hyvää poppia maustettuna räpillä ja syvällisellä sanomalla. Video uskoo, että maailma voidaan muuttaa pala kerrallaan.

Kristillisdemokraattien nuorisojärjestö KD Nuoret teki musiikkivideon, joka on saavuttanut suosiota eri ikäisten keskuudessa.

Tähdittäjinä ovat Rossi (GFM) sekä Joonatan Palmi (PSRT), jotka tekevät räppiosuudet sekä Rodrigo, joka huolehtii melodisesta kertsistä.

– Biisi on osa KD Nuorten #nuoretvaltaan -kampanjaa, jolla pyritään lisäämään nuorten kiinnostusta politiikkaa kohtaan, kertoo pääsihteeri Milka Taivassalo.

KD Nuorten musavideon löytää Youtubesta nimellä Pala kerrallaan tai sivuilta nuoretvaltaan.fi.

– Sanoituksissa on nostettu erilaisia yhteiskunnallisia ongelmia, muistuttaa KD Nuorten puheenjohtaja Remo Ronkainen.

KD Nuorten tarkoituksena on innostaa uusia sukupolvia rakentamaan parempaa Maailmaa pala kerrallaan.

Video kuvattiin maaliskuun lopulla. Tuottajana on KD Nuorten varapuheenjohtaja Jyri Soria. Sävellys ja tuotanto ovat Markus Savijoen, ohjaus ja leikkaus Sami Takkisen. Tuotantoyhtiönä on Youngfield Films.

Kansanedustajaehdokkaina olevat KD Nuoret tuovat musavideolla esiin tärkeitä aiheitaan. Helsinkiläinen Mikael Elmolhoda nostaa kylttiä #ÄläKiusaa ja Ester Laato puolestaan kylttiä #YstävyyttäYliRajojen. Mikko Kiutun toiveena on #KotiOisKiva.Teija Muuraiskangas tahtoo #NuoretValtaan ja Milka Taivassalon kyltissä haikaillaan, että #JosMulOisValtaa.

KD Nuorten musavideon löytää Youtubesta nimellä Pala kerrallaan tai sivuilta nuoretvaltaan.fi.

Katso KD Nuorten musiikkivideo täältä

 

 

Ylös