Kristillisdemokraattien päivä MTV3:n vaalikuutiossa

13.4.2015 klo 23:43 Politiikka Kristiina Kunnas

Tiistaina on KD:n vuoro olla MTV3:n vaalikuutiossa Narinkkatorilla Helsingin ydinkeskustassa. Aamulla nähdään puheenjohtaja Päivi Räsänen, iltapäivällä Sari Mäkimattila, Antero Laukkanen sekä Tiina Tuomela.

Puheenjohtaja Päivi Räsänen on haastateltavana Huomenta Suomessa. Puheenjohtaja on vaalikuutio-studiossa ennakkotietojen mukaan klo 7.10 – 8.30.

– Herätys on aamuvarhaisella 4.15 ja maskeerauksessa on oltava kuuden aikaan, kertoo viikonloppuna puhjenneesta rajusta flunssasta toipuva Räsänen.

Aamun ohjelmat lähetetään suorana vaalikuutiosta, joka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Kampin Narinkkatorilla. Narinkkatori on vanhan linja-autoaseman ja Kampin keskuksen välinen aukio.

Yleisö voi olla paikan päällä seuraamassa ohjelmien tekoa.

Iltapäivällä kello kolmen aikaan toimituspäällikkö Jussi Erosen haastattelussa vaalikuutiossa ovat KD:n ehdokkaat Sari Mäkimattila, Antero Laukkanen ja Tiina Tuomela. Mäkimattila on erikoislääkäri ja helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu, Laukkanen puolestaan pastori sekä Espoon kaupunginvaltuutettu. Lastenlääkärinä toimiva Tuomela on vantaalainen varavaltuutettu.

Iltapäivän ohjelmia voi seurata suorana MTV Katsomosta.

 

Ylös