Räsänen sai Soinilta varauksettomat kehut

14.4.2015 klo 09:06 Politiikka Samuli Rissanen

MTV3:n puoluepäivässä on ollut tänään KD:n vuoro. Narinkkatorille Helsingin ydinkeskustaan pystytetyssä vaalikuutiossa ovat vierailleet tänä aamuna puheenjohtaja Päivi Räsänen, KD Nuorten puheenjohtaja Remo Ronkainen, puoluesihteeri Asmo Maanselkä ja emerituspuheenjohtaja Esko Almgren.

Päivi Räsänen on selkärankainen poliitikko, joka toimii sen mukaan, mihin hän uskoo ja mitkä hänen arvonsa ovat

KD:n puoluepäivään saatiiin terveiset myös perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinilta, jonka tehtävä oli nyt vuorollaan kehua Päivi Räsästä. Kristillisdemokraattien pitkäaikainen luotsi saikin Soinilta varauksettomat kehut.

– Päivi Räsänen on selkärankainen poliitikko, joka toimii sen mukaan, mihin hän uskoo ja mitkä hänen arvonsa ovat, Soini aloitti.

Perussuomalaisten puheenjohtajan mielestä Räsäsellä on politiikkaan annettavana juuri sellaista sisältöä, jota tämä aika tarvitsee.

– Räsänen on uskaltanut uida vastavirtaan. Hän on ollut pitkään puheenjohtajana niin kuin itsekin ja tämä kokemus näkyy. Hän on kasvanut tehtävässään, Soini arvioi.

Huomenna Päivi Räsäsen tehtävänä on kehua Rkp:n puheenjohtaja Carl Haglundia, kun hän tulee vastaavaan puoluepäivään MTV3:n haastateltavaksi.

 

Ylös