Sama näky kaikkialla: Räsäsen luokse jonotettiin Lappeenrannassakin!

17.4.2015 klo 15:10 Politiikka Samuli Rissanen

Tänään Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsästä jonotettiin kuulemaan Lappeenrannan keskustan Oleksilla tihkusateessa.

Taivaalta sataa jotakin epämääräistä ja kylmää, lämpöä on kaksi astetta, kun Lappeenrannan seudun Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Tarja Turunen kaartaa kohti Lappeenrannan Oleksia.

Lappeenrannan keskustassa toistuukin sama näky kuin kaikkialla muuallakin: Räsäsen luokse jonotetaan joukolla.

Tänään Oleksilla on varsinainen KD-päivä, kun Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen ja useampi laajan Kaakkois-Suomen piirin kd-ehdokas on saapumassa paikalle.

– Ajattelin, että näinköhän tässä kelissä kukaan muu tulee paikalle, mutta ihmiset olivatkin Oleksilla jo odottamassa Päiviä, itsekin ehdokkaana oleva Turunen kertoo.

Lappeenrannan keskustassa toistuukin sama näky kuin kaikkialla muuallakin: Räsäsen luokse jonotetaan joukolla. Seutu on Kouvolan ohella KD:n vahvoja alueita Kaakkois-Suomessa.

– Pakko sanoa, että koko kampanja-aika on kylläkin ollut sellaista, että KD:n teltoilla on käynyt vilkkaasti väkeä, Turunen arvioi.

– KD on saanut tosi hyvin näkyvyyttä näissä vaaleissa ja ehdokkaat ovat myös mainostaneet itseään kiitettävästi sekä yhdessä että erikseen, Turunen iloitsee.

 

Ylös