Päivi Räsänen kertoo jatkoaikeistaan puheenjohtajana kesäkuussa

6.5.2015 klo 08:55 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen tekee oman päätöksensä kokonaisratkaisun pohjalta. Hän kertoo asiasta hyvissä ajoin, kesäkuun alussa.

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen aikoo kertoa omista jatkoaikeistaan puolueen johdossa jo kesäkuun alussa. Hän kertoi suunnitelmistaan varhain tänä aamuna (6.5.) YLE:n aamu-TV:n ohjelmassa, johon oli kutsuttu hallitukseen tähyävien pienempien puolueiden, Vihreiden, Vasemmistoliiton ja Kristillisdemokraattien puheenjohtajat.

Kristillisdemokraattien puheenjohtajalta kysyttiin, aikooko hän luopua puolueen puheenjohtajuudesta, jos ovi hallitukseen ei avaudu

Päivi Räsäseltä, Ville Niinistöltä ja Paavo Arhinmäeltä kysyttiin, millaiseen hallituskuvioon heidän johtamansa puolueet mahtuisivat.

Räsästä muistutettiin myös vaalien alla antamasta lausunnosta, jossa hän sitoi oman jatkonsa vaalivoittoon ja hallituspaikkaan. Nyt Kristillisdemokraattien puheenjohtajalta kysyttiinkin, aikooko hän luopua puolueen puheenjohtajuudesta, jos ovi hallitukseen ei avaudu.

Räsänen kertoi tekevänsä päätöksen kokonaisratkaisun pohjalta. Hän sanoi myös, että aikoo tehdä päätöksensä hyvissä ajoin, kesäkuun alussa. Räsänen on johtanut Kristillisdemokraatteja vuodesta 2004.

Kristillisdemokraattien puheenjohtajisto valitaan puoluekokouksessa, joka järjestetään Savonlinnassa elokuun viimeisenä viikonloppuna.

 

 

Ylös