KD:n eduskuntaryhmä vietti kesäkahveja

26.6.2015 klo 07:47 Politiikka Kristiina Kunnas

KD-eduskuntaryhmän kesäkahvit pidettiin juuri ennen kevätkauden viimeistä kyselytuntia.

Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän kesäkahveille tuli joukko puolueen työntekijöitä, joista KD Naisten toiminnanjohtaja Saara Ruokonen lähetettiin samalla lämpimien kiitosten kera eläkkeelle.

– Keväällä tuli hetki, jossa ajattelin, että tässäkö tämä oli: 45 vuotta, opiskelun ja työelämän yhteinen aika. Sitten olen totutellut ajatukseen arjesta, jossa ei olisi ainaista kiirettä, Saara Ruokonen totesi.

Päällimmäisinä mietteinä olivat tulevat lomapäivät kevään vaalikiireiden ja raskaan työrupeaman jälkeen.

KD-ryhmähuoneeseen olivat kokoontuneina Kristillisdemokraattien kansanedustajat: ryhmäpuheenjohtaja Peter Östman, puolueen puheenjohtaja Päivi Räsänen, puheenjohtajaehdokas Sari Essayah sekä uudet kansanedustajat Sari Tanus ja Antero Laukkanen. Lisäksi kahveille osallistuivat ryhmäkanslian henkilökunta sekä puolueen työntekijät puoluetoimistosta ja KD-lehdestä.

Aika monen päällimmäisinä mietteinä olivat tulevat lomapäivät kevään vaalikiireiden ja raskaan työrupeaman jälkeen.

Myös lomasuunnitelmia udeltiin. Joku oli maalaamassa 20-vuotiasta hirsitaloa, toinen lupasi rapsutella vaimoaan, kolmas halusi rakentaa saunan, neljäs mennä mökille. Yhdellä oli edessä puoli-triathlon ja toisella koulutuksia eri puolilla Eurooppaa.

– Meidän perheessä on häät, iloitsi puheenjohtaja Räsänen elokuista perhejuhlaansa.

 

 

 

 

Ylös