PS-Nuorten puheenjohtaja : Perussuomalaiset ulos hallituksesta jos Kreikka-paketti hyväksytään

13.7.2015 klo 16:20 Politiikka Asmo Maanselkä

Kreikalla on velkaa jo yli 300 miljardia. Uuden tukipaketin suuruus huitelee yli 80 miljardissa. Tässä velkaoravanpyörässä ei vain ole mitään järkeä enää, ja sille on sanottava ei, lataa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen kritisoi Suomen hallituksen Kreikka -linjaa kovin sanoin Facebook -sivullaan. Hän pitää linjauksia ristiriitaisina sekä hallitusohjelman vastaisina.

Vaikka kolmannen tukipaketin rahat otettaisiin EVM:n sisältä, kasvaisivat Suomen vastuut eurokriisin hoidossa.

-Viime kerralla jättäydyimme ulos hallituksesta juuri sen vuoksi, että emme hyväksyneet tukipakettipolitiikkaa ratkaisuna eurokriisiin. En ole kenenkään toimijan puheista kuullut, että linjamme olisi muuttunut piirun vertaa

– Vaikka kolmannen tukipaketin rahat otettaisiin EVM:n sisältä, kasvaisivat Suomen vastuut eurokriisin hoidossa.

– Tämä on selkeästi hallitusohjelman vastaista. Hallitusohjelmassa sanotaan, että “Mikäli Euroopan vakausmekanismia joudutaan vielä käyttämään, sen tulee tapahtua vain mekanismin nykyisen kapasiteetin ja pääomarakenteen puitteissa.”

– Tämä on tulkinnan kannalta myös ainut rehellinen logiikka ristiriitaisessa kirjauksessa, sillä kaikki tietävät, miksi viimeksi jäimme hallituksesta ulos ja miksi nyt pystyimme tulemaan mukaan, lataa Tynkkynen Facebook – päivityksessään.

Ylös