KD:n varapuheenjohtajaehdokas Pirkka Aalto pikaesittelyssä omin sanoin

16.8.2015 klo 21:00 Politiikka KD Lehti

Kristillisdemokraattien kolmeksi varapuheenjohtajaksi on tarjolla peräti yhdeksän ehdokasta. Heistä aakkosjärjestyksessä ensimmäinen, Pirkka Aalto, esittelee itsensä. Käytössä on  korkeintaan 1 000 merkkiä.

Olen 46-vuotias biologian ja maantiedon lehtori. Perheeseen kuuluvat vaimo ja kolme kouluikäistä lasta. Olen lähtöisin Espoosta, opiskellut Oulussa ja viimeiset 19 vuotta olen asunut Lapissa. Olen ollut mukana luontoaiheisessa järjestötoiminnassa kouluajoista lähtien. Toimintani on tuonut minulle mm. Vuoden lappilaisen opettajan ja Vuoden bongarin arvonimet.

Luontotoimintani on tuonut minulle Vuoden lappilaisen opettajan ja Vuoden bongarin arvonimet.

Olen ollut mukana Enontekiön ja Kemijärven valtuustoissa, myös molempien valtuustojen puheenjohtajistossa. Nykyisiltä luottamustoimiltani olen Kemijärven kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen, kirkkovaltuuston jäsen ja Itä-Lapin kuntayhtymän hallituksen varajäsen.

Kristillisdemokraateissa olen toiminut aikaisemmin puoluehallituksen jäsenenä, Lapin piirin puheenjohtajana ja Itä-Lapin paikallisosaston puheenjohtajana. Oma tavoitteeni poliitikkona on tehdä työtä niin ihmisten kuin luonnonkin puolesta.

Pyrin aina noudattamaan perinteisiä kristillisiä arvoja, joihin lähimmäisestä ja ympäristöstä huolehtiminen kuuluvatkin olennaisena osana.

KD:n puheenjohtajisto uusiksi

Kristillisdemokraattien puoluekokous valitsee puolueelle puheenjohtajan ja kolme varapuheenjohtajaa perjantaina 28. elokuuta Savonlinnassa. Puheenjohtajiksi ovat ehdolla kansanedustajat Sari Essayah ja Sari Tanus. Varapuheenjohtajiksi ovat ehdolla Pirkka Aalto, Sauli Ahvenjärvi, Tommy Björkskog, Jorma ”Jommu” Jussila, Riitta Kuismanen, Laura Peuhkuri, Sirpa Pursiainen, Kimmo Rantanen ja Tiina Tuomela.
Ylös