KD:n varapuheenjohtajaehdokas Tommy Björkskog pikaesittelyssä omin sanoin

17.8.2015 klo 20:22 Politiikka KD Lehti

Tommy Björkskog säilyttäisi tiiviin yhteyden kenttään. Varapuheenjohtajana hän myös vahvistaisi ruotsin kielen asemaa puolueessa. Björkskog sai käyttää 1 000 merkkiä itsensä esittelyyn.

Olen 41-vuotias Naantalin kaupunginvaltuutettu ja Kristillisdemokraattien Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja. Työskentelen avainasiakaspäällikkönä logistiikka-alan yrityksessä.

Suomen Kristillisdemokraateissa aloitin vuonna 1995. Olin puolueen nuorisojärjestön puheenjohtaja ja puoluehallituksen jäsen vuosina 2002–2003, ja olen ollut puoluehallituksen jäsen taas vuodesta 2013 lähtien.

Varapuheenjohtajana tahdon säilyttää tiiviin yhteyden kenttään ja olla mukana tukemassa ja vahvistamassa paikallistoimintaa eri puolilla Suomea.

Olen kotoisin Luodon kunnasta ja vietän yhä paljon aikaa Pohjanmaalla. Vapaa-ajallani kalastan, metsästän, golffaan tai luen kirjoja.

Varapuheenjohtajana tahdon säilyttää tiiviin yhteyden kenttään ja olla mukana tukemassa ja vahvistamassa paikallistoimintaa eri puolilla Suomea. Tunnen piirien ja paikallisyhdistysten tarpeet myös käytännössä, olen toiminut useissa eri paikallisosastoissa, piireissä ja erityisjärjestöissä.

Varapuheenjohtajana haluaisin vahvistaa ruotsin kielen asemaa puolueessa. KD Svenskan varapuheenjohtajana tiedän, että meillä on erittäin vahva kannatus ruotsinkielisillä alueilla. On hyvin tärkeää, että vahvistamme kaksikielistä viestintää ja palvelemme kiinnostuneita myös ruotsiksi.

KD:n puheenjohtajisto uusiksi

Kristillisdemokraattien puoluekokous valitsee puolueelle puheenjohtajan ja kolme varapuheenjohtajaa perjantaina 28. elokuuta Savonlinnassa. Puheenjohtajiksi ovat ehdolla kansanedustajat Sari Essayah ja Sari Tanus. Varapuheenjohtajiksi ovat ehdolla Pirkka Aalto, Sauli Ahvenjärvi, Tommy Björkskog, Jorma ”Jommu” Jussila, Riitta Kuismanen, Laura Peuhkuri, Sirpa Pursiainen, Kimmo Rantanen ja Tiina Tuomela.
Ylös