KD:n varapuheenjohtajaehdokas Jorma ”Jommu” Jussila pikaesittelyssä omin sanoin

18.8.2015 klo 07:44 Politiikka KD Lehti

Jommu Jussila esittelee itsensä tuhannen merkin voimin. Kangasalla kaikkien tuntema nuorisotyönohjaaja pyrkii nyt Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajaksi.

Olen Jorma ”Jommu” Jussila, 55. Minulla on sukujuuret Hämeessä. Olen syntynyt (1959)  ja kasvanut Kangasalla. Sain nuorisotyönohjaajakoulutuksen Suomen Raamattuopistolla 1982.

Olen toiminut nuorisotyössä Vilppulassa, Hattulassa ja Kangasalla, sekä aikanaan kesätöissä Nurmeksen ja Pälkäneen seurakunnissa.

Minusta tuli Vuoden kangasalalainen 2006.

Olen vastaanottanut tunnustuksia pitkällä työurallani. Sain Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kunniakirjan työstäni Nuorison Psykoterapeuttisessa Projektissa (NUPPI) 2001.  Minusta tuli Vuoden kangasalalainen 2006.  Kirkon lapsi- ja nuorisotyön ansiomerkki minulle luovutettiin 2010.

Olen ollut TV:ssä esillä: Pohjantähden alla ÄITIPARTIO 2002, Opettaja-TV 2007, MUKANA-dokumentti 2009.

Olen Kangasalan kunnanvaltuuston jäsen, KD:n Kangasalan paikallisosaston puheenjohtaja, seurakunnassa luottamusmies, maakuntavaltuutettu, Päihdehuollon kuntayhtymän valtuutettu sekä Tieliikennemuseo Mobilian valtuuston jäsen.

Perheeseeni kuuluu vaimo Merja Jussila ja viisi aikuista lasta.

 

KD:n puheenjohtajisto uusiksi

Kristillisdemokraattien puoluekokous valitsee puolueelle puheenjohtajan ja kolme varapuheenjohtajaa perjantaina 28. elokuuta Savonlinnassa. Puheenjohtajiksi ovat ehdolla kansanedustajat Sari Essayah ja Sari Tanus. Varapuheenjohtajiksi ovat ehdolla Pirkka Aalto, Sauli Ahvenjärvi, Tommy Björkskog, Jorma ”Jommu” Jussila, Riitta Kuismanen, Laura Peuhkuri, Sirpa Pursiainen, Kimmo Rantanen ja Tiina Tuomela.
Ylös