Eduskuntapuolueet koolla kesäkokouksissaan – KD-ryhmä tiistaina 25. elokuuta

18.8.2015 klo 12:50 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän kesäkokous pidetään ensi tiistaina 25. elokuuta Hyvinkäällä. KD-kansanedustajat ovat hyvinkääläisten tavattavissa iltapäivällä neljästä viiteen Kauppakeskus Willan toritasolla.

Nyt on meneillään eduskuntapuolueiden kesäkokousten sarja. Tiistaina 18. elokuuta kokoustaa peräti kolme ryhmää.

Kokoomuksen ministeriryhmä kokoontui Rovaniemelle. Jyväskylässä on Vihreiden eduskuntaryhmä. Vasemmistoliito eduskuntaryhmän kesäkokous alkoi tänään tiistaina Helsingissä.

Hyvinkääläiset pääsevät 25. elokuuta haastattelemaan ja tapaamaan Kristillisdemokraattien kansanedustajia ja puoluejohtoa iltapäivällä klo 16–17 Kauppakeskus Willan toritasolla.

Perussuomalaiset piti puoluekokouksensa pari viikkoa sitten ja SDP viikko sitten. Keskustan ja Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmät kokoontuvat loppukuusta.

KD:n kesäkokous on tiistaina 25. elokuuta Hyvinkäällä. Myöhemmin samalla viikolla, perjantaina 28. elokuuta, Kristillisdemokraatit kerääntyvät puoluekokoukseensa Savonlinnaan. Kokousedustajat valitsevat puolueelle Päivi Räsäsen seuraajaksi uuden puheenjohtajan sekä kolme varapuheenjohtajaa. Puoluekokous myös esittelee Kristillisdemokraattien uuden toimintasuunnitelman.

Tiistaina 25. elokuuta KD:n kansanedustajat ja puoluejohto kokoustavat Hyvinkään kaupungintalolla. Ohjelmassa on myös keskustelu Hyvinkään kaupungin ja elinkeinoelämän kehitysnäkymistä vt. kaupunginjohtajan Jyrki Mattilan ja kauppakeskus Willan markkinointipäällikön Satu Halmesaaren kanssa.

Hyvinkääläiset pääsevät haastattelemaan ja tapaamaan Kristillisdemokraattien kansanedustajia ja puoluejohtoa iltapäivällä klo 16–17 Kauppakeskus Willan toritasolla. Kahvitarjoilu on järjestetty Robert’s Coffeessa (Hämeenkatu 9).

Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän kesäkokous ti 25.8. Hyvinkäällä

Kello 16-17 Kristillisdemokraatit ovat haastateltavina ja hyvinkääläisten tavattavissa Kauppakeskus Willan toritasolla, kahvitarjoilu Roberts` Coffeessa (os. Hämeenkatu 9).

 

Ylös