KD:n varapuheenjohtajaehdokas Laura Peuhkuri pikaesittelyssä omin sanoin

20.8.2015 klo 13:09 Politiikka KD Lehti

Kristillisdemokraattien 3. varapuheenjohtaja Laura Peuhkuri haluaa jatkaa puheenjohtajistossa. Varapuheenjohtajaehdokas esittelee itsensä käyttäen enintään tuhat merkkiä.

Olen 39-vuotias perheenäiti ja innovaatioasiantuntija Lappeenrannasta. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi kouluikäistä lasta.

Hahmotan maailmaa ihanteiden ja mahdollisuuksien kautta. Työurani olen tehnyt konsulttina ja yritysasiantuntijana. Intohimoni on kehittäminen.

Olen kotoisin Tammisaaresta, asunut kaksi vuotta Kanadassa, 15 vuotta pääkaupunkiseudulla, sekä vuodesta 2010 Lappeenrannassa.

Olen toiminut KD:n varapuheenjohtajana kaksi vuotta ja haen nyt jatkokautta. Puoluehallituksen jäsen olen ollut vuodesta 2012, ensin Kymen piirin puheenjohtajana. Liityin Kristillisdemokraatteihin syksyn 2008 kuntavaalien alla Helsingissä. Olen toiminut siitä lähtien useissa luottamustehtävissä puolueessa ja kuntapolitiikassa Helsingissä sekä Lappeenrannassa.

Perusluonteeltani olen idealisti. Hahmotan maailmaa ihanteiden ja mahdollisuuksien kautta. Työurani olen tehnyt konsulttina ja yritysasiantuntijana. Intohimoni on kehittäminen.

Perheen kanssa harrastamme yhdessä luonnossa liikkumista ja matkustamista. Pidän myös ruoanlaitosta ja rentoudun selaten sisustuslehtiä. Kuorolaulu ja musiikki on ollut osa elämääni lapsuudesta saakka.

KD:n puheenjohtajisto uusiksi

Kristillisdemokraattien puoluekokous valitsee puolueelle puheenjohtajan ja kolme varapuheenjohtajaa perjantaina 28. elokuuta Savonlinnassa. Puheenjohtajiksi ovat ehdolla kansanedustajat Sari Essayah ja Sari Tanus. Varapuheenjohtajiksi ovat ehdolla Pirkka Aalto, Sauli Ahvenjärvi, Tommy Björkskog, Jorma ”Jommu” Jussila, Riitta Kuismanen, Laura Peuhkuri, Sirpa Pursiainen, Kimmo Rantanen ja Tiina Tuomela.
Ylös