Östman haluaa syventää kaupallista yhteistyötä Suomen ja Israelin välillä

9.9.2015 klo 14:00 Politiikka

Kansanedustaja Peter Östman ja muut Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän jäsenet toivovat hallitukselta toimia Suomen ja Israelin välisen kaupallisen yhteistyön syventämiseksi.

Suomen ja Israelin kaupallisen yhteistyön mahdollisuudet vaikuttavat lupaavilta huipputekniikassa ja tuotekehityksessä. Myös uusissa korkean teknologian kasvuyrityksissä arvioidaan olevan hyviä yhteistyömahdollisuuksia.

Kun Suomessa halutaan kärkihankkeena panostaa tutkimukseen ja tuotekehitykseen olisi luontevaa kehittää yhteistyötä Israelin kanssa.

Östmanin tänään jättämässä kirjallisessa kysymyksessä KD:n kansanedustajat kysyvät mitä hallitus aikoo tehdä lisätäkseen kaupallista yhteistyötä Suomen ja Israelin välillä. Yrittäjätaustainen Östman on eduskunnan Israel-ystävyysryhmän puheenjohtaja.

Ylös