KD Naiset koolla Helsingissä-Tuomas Enbuskea odotetaan paikalle

10.10.2015 klo 10:58 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien naisjärjestö KD Naiset pitää parhaillaan vuosikokoustaan Helsingissä. Iltapäivällä kokoukseen odotetaan toimittaja Tuomas Enbuskea, joka sai naisjärjestön kunniamaininnan kirjoituksestaan.

Kristillisdemokraattiset naiset kokoontuvat tänään Helsingissä pitämään vuosikokoustaan ja valitsemaan itselleen uutta puheenjohtajaa. KD Naisia kaksi vuotta luotsannut oululainen Marja-Leena Kemppainen ei ole enää käytettävissä tehtävään. Hän kiitti naisjärjestöä ja kertoi arvostavansa aikaansa puheenjohtajana.

Tuomas Enbuskea odotetaan innolla vuosikokoukseen vastaanottamaan KD Naisten myöntämä kunniamaininta.

– Se jälleen kerran muistutti minua, että KD:lla on puolueena se jokin, hän sanoi.

Kemppaisen mukaan puolueen naisjärjestön vuoteen mahtuu kaksi poikkeuksellista tapahtumaa. Kesän korvalla paljastui, ettei puolueen naisjärjestöä teknisesti ollut enää olemassa. Patentti- ja rekisterikeskus oli epähuomiossa poistanut KD Naiset rekisteristään. Tarkoitus oli poistaa Etelä-Savon KD Naiset, mutta samalla rekisteristä poistui koko naisjärjestö.

Virhe korjattiin ja KD Naiset elää ja voi hyvin. Niin hyvin, että toimittaja Tuomas Enbuske kirjoitti kesäkuussa, että KD Naiset on ainut puolueen naisjärjestö, joka edistää naisten asiaa käytännössä.

Enbuskea odotetaankin innolla vuosikokoukseen vastaanottamaan KD Naisten myöntämä kunniamaininta.

KD Naisten vuosikokoukseen ovat saapuneet myös kansanedustaja Sari Tanus ja puolueen puheenjohtaja Sari Essayah.

Ylös