Uusi vuosi on haasteita täynnä – ei hukata mahdollisuuksia

11.1.2016 klo 09:10 Kolumnit Sari Tanus

Syksy ja alkutalvi eduskunnassa olivat tavattoman kiireiset ja monien kipeiden asioiden värittämät. Eduskuntatyö ja siihen liittyvät toimet veivät kaiken mahdollisen ajan.

Kansalaisten tapaamiset, paikallisosastoissa vierailut ja kristillisdemokraattisiin aktiiveihin tutustuminen on ollut  iso ilo. Meillä on paljon lämminhenkistä väkeä meitä tukemassa. Teitä kaikkia, iästä riippumatta, tarvitaan jatkossakin.

Ei päästetä kipua eikä vaikeuksia keskiöön vaan etsitään mahdollisuuksien ovia.

Eduskunta ja hallitus toivat paljon surua ja kyyneleitä. Oli raastavaa kuunnella monien kovaäänisiä, sanakäänteiltään hienoja puheita ja samalla todeta, kuinka vähän niissä oli kestäviä kristillisiä arvoja ja todellista lähimmäisestä välittämistä. Asenne ja tahtotila yhteisten asioiden yhdessä hoitamiseksi puuttui ja siitä on kärsinyt koko Suomi.  Omantunnonvapaus – kansalaisaloitteen ympärillä käyty keskustelu ja sen jyrääminen äänestyksessä oli selkeä esimerkki eduskunnan arvotilasta – ainutkertaisen elämän kunnioituksen puuttumisesta.

Kaiken keskellä eduskunnassa entisestään kirkastui, että ainoa muuttumaton ja luotettava totuus on elävä Jumala ja Hänen Sanansa.  Toivosta on muistuttanut Jeesuksen syntymä. Toivottavasti tämä Jumalan rakkaus saa lämmittää ja hoitaa meistä jokaista, murtaa muureja, voimaannuttaa ja avata ymmärrystä näkemään, mitä meiltä itsekultakin odotetaan alkaneena vuotena.

Uusi vuosi on haasteita täynnä. Ei hukata mahdollisuuksia.  Ei päästetä kipua eikä vaikeuksia keskiöön vaan etsitään mahdollisuuksien ovia, uskotaan niiden avautumiseen ja tehdään yhdessä työtä hyvien ratkaisujen löytämiseksi, tulevaisuuden eteen.

Iloa, viisautta ja siunausta alkaneeseen vuoteen !

On UUDEN AIKA. Esimerkkiä unelmien saavuttamisesta meille on tänä vuonna jo annettu.

Ylös