KD RoadShow Espoon keskuksessa – ”Espoo ei ole vain Suomen rikkaimpien koti”

10.9.2016 klo 15:36 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien RoadShow osallistuu syysmarkkinoilla Espoon keskuksen torilla rautatieaseman vierellä. – Espoossa asuvat Suomen rikkaimmat, mutta myös tämän alueen isojen lähiöiden vähävaraiset ja suorastaan köyhät kaupunkilaiset, muistuttaa kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Antero Laukkanen.

Kristillisdemokraattien teltalla maisteltiin Sarin sisujuomaa ja tsempattiin puristusvoimakisassa. Kämmenpuristin innostaa kilpailuhenkiset kisaamaan käsivoimillaan. Vahvanyrkkinen puoluesihteeri Asmo Maanselkä joutui tunnustamaan espoolaisen KD-aktiivin ja urheilumiehen Pertti Järvenpään paremmakseen. Muut testaajat eivät yltäneet heidän tuloksiinsa.

– Pertti kerää lisää voimia ja tulee tekemään uuden tuloksen, jos joku menee hänen edelleen, nauroi Järvenpään puoliso, Espoon kaupunginvaltuutettu Kaarina Järvenpää.

Länsimetron epäonni ja budjetin ylitys ovat tuoneet huonoa mainetta koko kaupungille.

Teltalla oli iso joukko kuntavaaliehdokkaita ja uusiakin värvättiin mukaan.

– Päivän bonus oli, kun Harri Bollström lupautui tässä juuri kuntavaaleihin, Antero Laukkanen iloitsi vierellään tuore ehdokas.

Kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Antero Laukkanen kohtasi espoolaisia. Hänen sydämensä sykkii huono-osaisten puolesta.

– Espoo on kahtiajakoinen. Toisaalta täällä asuvat Suomen rikkaimmat, toisaalta tässäkin Espoon keskuksen ympäristössä on isoja lähiöitä, joissa on köyhyyttä ja vähäosaisuutta. Heidän puolestaan on tehtävä töitä, Laukkanen totesi.

Kuntavaaliehdokas Mikko Kiuttu muistutti, että länsimetron epäonni ja budjetin ylitys ovat tuoneet huonoa mainetta koko kaupungille.

– Jos suunnitellut kaavoitukset onnistuvat, niin lopulta länsimetro hyödyttää suurta joukkoa espoolaisia, Kiuttu uskoo.

– Nyt jos koska pitää olla mukana kuntavaaleissa, sanoi Kaarina Järvenpää.

– Soteratkaisun tuomat muutokset ovat nyt todella tärkeät jokaisessa kunnassa. Meidän on oltava mukana päätöksenteossa, pitkään lääkärinä toiminut Järvenpää totesi.

Espoon keskuksen syysmarkkinoilla iloista ehdokasjoukkoa valmistautumassa kevään kuntavaaleihin kaikin mahdollisin maustein, koirakavereita unohtamatta. Kaarina Järvenpää, Hannu Hätönen, Kristiina Drotár, Anne Hätönen, Antero Laukkanen, Auli Happonen ja Jaakob Happonen. (Kuva Kristiina Kunnas)

Espoon keskuksen syysmarkkinoilla iloista ehdokasjoukkoa valmistautumassa kevään kuntavaaleihin kaikin mahdollisin maustein, koirakavereita unohtamatta. Kaarina Järvenpää, Hannu Hätönen, Kristiina Drotár, Anne Hätönen, Antero Laukkanen, Auli Happonen ja Jaakob Happonen. (Kuva Kristiina Kunnas)

 

Ylös