Naantalin KD tavoittelee vaalivoittoa – ”Haluamme isomman valtuustoryhmän”

18.9.2016 klo 14:12 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien varapuheenjohtaja ja Naantalin kaupunginvaltuutettu Tommy Björkskog on tosissaan tekemässä vaalivoittoa kotikaupunkiinsa.

– Meillä on jo 11 varmaa ehdokasta ja tavoittelemme kahtakymmentä, Tommy Björkskog vahvistaa.

KD-verkkolehti uutisoi lauantaina, että asianajaja Juha Manner on KD:n sitoutumattomana kuntavaaliehdokkaana Naantalissa. Manner on saanut julkisuutta Anneli Auerin puolustusasianajajana.

– Asetimme jo alkukeväästä tavoitteen, että pyrimme saamaan vähintään 10 ehdokasta syksyyn mennessä, jotta voimme mennä omalla listalla vaaleihin, Tommy Björkskog kertoo.

KD:n 1. varapuheenjohtaja ja Naantalin kaupunginvaltuutettu Björkskog on syystä innoissaan.

Olemme nostaneet minimitavoitteeksi 15 ehdokasta.

– Naantalissa on ollut tapana solmia vaalilitto ja viimeisissä kuntavaaleissa on ollut enintään kolme omaa ehdokasta.

– KD:lla on kauan ollut yksi valtuutettu kaupungissa, mutta nyt tavoittelemme selkeää vaalivoittoa ja isompaa valtuustoryhmää, Björkskog kertoo.

Ehdokasrekrytointi jatkuu Naantalissa. Tähän mennessä varmoja ehdokkaita on jo 11.

– Olemme nostaneet minimitavoitteeksi 15 ehdokasta. Mutta uskon ja toivon, että voimme saada 20. Olemme jo onnistuneet saamaan useamman ehdokkaan, jotka aivan varmasti keräävät ääniä muualtakin kuin KD:n perusäänestäjiltä.

Björkskog kiittää paikallisosaston puheenjohtajaa Mika Ratilaista.

– Hän on ollut aktiivinen ehdokashankkija. Meillä on muitakin kovia nimiä kuin Manner ja julkaisemme niitä paikallisosaston kokouksen jälkeen 29. syyskuuta, Björkskog lupailee.

 

 

Ylös