KD RoadShow tuo kansanedustajat Hämeenlinnaan

23.9.2016 klo 23:30 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien kansanedustajat Sari Tanus ja Päivi Räsänen tapaavat kalamarkkinaväkeä lauantaina Hämeenlinnassa. Puoluesihteeri Asmo Maanselkä puolestaan osallistuu Hyvinkään markkinoille. KD:n RoadShow on vauhdissa.

Kristillisdemokraattien RoadShow -kiertue on mukana Hyvinkään markkinoilla lauantaina 24. syyskuuta klo 9–14.30. Tapahtumapaikka on Willan lähellä suihkulähteen vierellä, eli aivan Kulmakonditorian vieressä.

– Testaapa täällä puristusvoimasi Sari Essayah’n sekä kuntavaikuttajien tulokseen verrattuna, puoluesihteeri Asmo Maanselkä haastaa.

Maanselkä on kova puristaja itsekin. Moni ei ole yltänyt hänen tulokseensa.

Hämeenlinnan kalamarkkinoilla lauantaina vierailevat kansanedustajat Päivi Räsänen ja Sari Tanus.

Hyvinkäällä voi maistella Sari Essayah’n voimajuomaa sekä keskustella ajankohtaisista poliittisista asioista paikallisten KD-kuntavaikuttajien ja vastuunkantajien kanssa.

Hämeenlinnan kalamarkkinoilla vierailevat puolestaan kansanedustajat Päivi Räsänen ja Sari Tanus.

Hämeenlinnassa KD:n Road Show -kiertue on mukana lauantaina 24. syyskuuta klo 10 – 14 kävelykatu Reskalla.

Hämeen piirin riihimäkeläinen kansanedustaja Päivi Räsänen on tavattavissa klo 11-12, tamperelainen kansanedustaja ja puolueen varapuheenjohtaja Sari Tanus klo 11-14. Mukana on myös paikallisia kuntavaikuttajia sekä puolueen hallintopäällikkö, Riihimäen kaupunginvaltuutettu Ismo Portin.

 

 

Ylös