Kimmo Rantanen jatkaa Pohjanmaan KD:n johdossa

12.11.2016 klo 23:10 Kotimaa Esa Erävalo

Seinäjokinen rehtori ja varavaltuutettu Kimmo Rantanen jatkaa Kristillisdemokraattien Pohjanmaan piirin johdossa, päätti piirin syyskokous tänään Kauhavalla.

KD:n Pohjanmaan piiri käsittää sekä Etelä-Pohjanmaan että Pohjanmaan kunnat.

Erovuoroisten tilalle piirihallitukseen valittiin: Raija Villjanmaa (Laihia), Tellervo Vallius (Vaasa), Tomi Kaunismäki (Vaasa), Kaisa Jouppi (Isokyrö), Tanja Ylä-Pöntinen (Ähtäri), Annukka Latvala (Seinäjoki), Timo Virtanen (Kurikka) ja Heimo Hokkanen (Vaasa).

Hallituksessa jatkavat Arja Ollikainen (Alavus), Merja Latvala (Kurikka), Helena Lahtinen (Lapua), Lasse Ruotsala (Kauhava), Anita Wiik-Ingesvård (Kristiinankaupunki), Markku Kangasmaa (Alavus) ja Mauno Hölsö (Isokyrö).

KD pohjanmaan piirin syyskokous ei julkilausumassaan hyväksy hallituksen kaavailuja siirtää vahvempien alkoholijuomien myyntiä päivittäistavarakauppoihin. Alkoholin käytöstä aiheutuvat haitat ovat jo nykyisellään mittavat. Alkoholituotteiden saatavuuden helpottaminen lisää tutkimusten mukaan kulutusta ja sen myötä myös alkoholista aiheutuvia haittoja ja inhimillisin tragedioita.

Opetustoimen yhteydessä olevat kuraattoripalvelut on säilytettävä kuntien organisaatioissa.

KD pohjanmaan piirin syyskokous vaatii myös, että opetustoimen yhteydessä olevat kuraattoripalvelut säilytetään kuntien organisaatioissa. Oppilashuollolliset asiat lisääntyvät jatkuvasti. Opetustoimi tarvitsee joustavasti käyttöönsä kaikki resurssit, joilla voidaan tukea oppilaiden opiskelua ja tervettä persoonallisuuden kasvua.

Ylös