Kivun ja ilon kevät

22.4.2017 klo 13:35 Kolumnit Sari Tanus

Kuntavaalit ja pääsiäinen. Jääkiekossa mestiksen maalikuninkuus* ja mestaruus Savonlinnaan, liigan finaaleihin Tappara ja Kalpa. Monenlaisia tuntoja on viimeisiin viikkoihin mahtunut.

Kiitokset kaikille kuntavaaleihin tavalla tai toisella osallistuneille!  Kiitokset kaikille konkareille, teille, jotka vuodesta toiseen olette jaksaneet uurastaa. Teitä tarvitaan edelleen. Kiitos, kun välitätte kokemuksianne ja näkemyksiänne eteenpäin niin uusille kuntapäättäjille kuin toivottavasti tiiviisti yhteistyössä toimiville paikallisosastoille ja piireille. Inhimillisempää otetta tarvitaan näkyviin ja tuntuviin joka puolella.

Oli hienoa saada mukaan vaaleihin monia uusia kasvoja, niin nuoria, keski-ikäisiä kuin senioreitakin.

Oli hienoa saada mukaan vaaleihin monia uusia kasvoja, niin nuoria, keski-ikäisiä kuin senioreitakin. Toivottavasti tämä tiivis, osin ehkä rankkakin vaalikokemus oli kaikille hyvä ja jatkatte aktiivista toimintaa KD:ssä.

Pirkanmaalla saimme monia uusia ehdokkaita ja valtuutettuja.

Erityisen iloinen olen Tampereen hienosta ehdokasjoukosta, jossa sain olla mukana elämäni ensimmäisissä kuntavaaleissa. Yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki oli aivan mahtavaa. Saimme satoja uusia ääniä ja monia aivan uusia äänestäjiä Kristillisdemokraateille. Itse olen nöyrän kiitollinen niille 1 193 äänestäjälle, jotka siivittivät minut koko KD:n äänikuningattaren paikalle. Kiitos.

Inhimillisempi ote kaikessa tekemisessä, jokaisessa kohtaamisessa, jokaisessa yhteisössä tuo varmasti hyvää tulosta jatkossakin. Hyvällä yhteistyöllä, joskus kivunkin kautta avautuu tarvittavaa uutta, tuoretta kasvupintaa.

Kivun, ilon pääsiäinen. Jäähallin kiekkohuuma. Yksinäinen isä. – Missä liikutkin ole inhimillisesti läsnä, välitä aidosti.

 

*) Toim. huom.

Kansanedustaja Sari Tanus tunnetaan myös ”lätkämammana”. Hänen poikansa Jonatan Tanus on tuore Mestis-mestari, kun Sapko voitti historian ensimmäisen mestaruuden. Tanus teki menneellä kaudella myös Mestiksen uuden maaliennätyksen.

Ylös