Parkanon äänikuningas KD-Kompassissa

22.4.2017 klo 11:52 Politiikka Kristiina Kunnas

Parkanon äänikuningas Kauko Turunen sekä Luodon Kristillisdemokraattien menestyksen takuumies, kansanedustaja Peter Östman ovat haastateltavina KD-Kompassissa tänään lauantaina.

Yrittäjä Kauko Turunen nousi kuntavaaleissa Parkanon äänikuninkaaksi. Näyttää siltä, että suosio syntyy ”veis-to-veis” -menetelmällä, ihmisten lähellä olemisella. Näin Turunen kuvaa omaa toimintaansa.

Suosio syntyy ”veis-to-veis” -menetelmällä, ihmisten lähellä olemisella.

IMG_0231

Peter Östman on Suomen kristillisdemokraattisimman kunnan Luodon kunnanvaltuutettu ja kansanedustaja.

Peter Östman on Luodon Kristillisdemokraattien menestyksen takuumies. Hän on ahkeroinut ehdokashankinnassa koko vaalipiirin alueella, ja sai myös Luotoon ison ehdokasjoukon. Luodosta tuli vaaleissa Suomen kristillisdemokraattisin kunta. KD:n kannatus oli 46,3% ja KD sai 27-paikkaiseen valtuustoon 13 edustajaa.

Pirkanmaan ja Keski-Pohjanmaan menestyjiä haastattelee KD-Kompassissa Ismo Portin. Ohjelma tulee lauantaina klo 12.50 ja uusintana maanantaina klo 22.35. Jälkeenpäin sen voi kuunnella verkkosivuilta kd.fi.

Kuuntele KD-Kompassi la 22. huhtikuuta klo 12.50 ja uusintana ma 24.4. klo 22.35, Radio Dei. (Jälkikuuntelu: kd.fi)
Ylös