Kristillisdemokraattien nuorisojärjestö KD Nuoret toivoo puolueelta nuorta ehdokasta presidentinvaaleihin

6.6.2017 klo 08:35 Politiikka Kristiina Kunnas

KD Nuoret haluavat Essayah’n ehdolle. – Presidenttiehdokkaan on oltava perillä nykykulttuurista ja muuttuvasta maailmasta, mutta kuitenkin kokenut poliitikko, Kristillisdemokraattien nuorisojärjestön puheenjohtaja Jiska Gröhn sanoo.

KD Nuorten mielestä Kristillisdemokraattien täytyy lähteä ensi tammikuun presidentinvaaleihin omalla ehdokkaalla. Nuorisojärjestön mielestä presidentinvaalit on profiloitumisen paikka arvopuolueelle, jonka ytimessä ovat yrittäjyys, lähimmäisenrakkaus ja perheen asema yhteiskunnan perusyksikkönä.

Kristillisdemokraattien pitäisi asettaa vaaleihin ehdolle nuori ja positiivinen hahmo, joka voi toimia puolueen lippulaivana ja olla nostamassa sen kannatusta uudelle tasolle.

IMG_1404

Puheenjohtaja Sari Essayah on Kristillisdemokraattien nuorisojärjestön KD Nuorten toivevalinta presidenttiehdokkaaksi. (Kuva Kristiina Kunnas)

– Kristillisdemokraattien pitäisi asettaa vaaleihin ehdolle nuori ja positiivinen hahmo, joka voi toimia puolueen lippulaivana ja olla nostamassa sen kannatusta uudelle tasolle, KD Nuorten puheenjohtaja Jiska Gröhn vetoaa.

– Ehdokkaan on oltava perillä muuttuvasta maailmasta ja nykykulttuurista mutta kuitenkin olla laaja-alainen ja kokenut poliitikko, jolla on innostava ote politiikan tekemiseen, Gröhn listaa.

Juuri näistä syistä KD Nuoret toivoo, että puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah olisi käytettävissä Kristillisdemokraattien presidenttiehdokkaaksi.

Ylös