SuomiAreenalla on luvassa särmikästä keskustelua

6.6.2017 klo 12:46 Politiikka Samuli Rissanen

Politiikan kesän merkkitapahtuma Porin SuomiAreena järjestetään 12.kerran heinäkuun puolivälissä. Järjestäjien tavoitteena on saada aikaan särmikästä keskustelua tuomalla yhteen erilaisia toimijoita.

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena järjestetään Porissa 10.-14.7.2017. Tänä kesänä jo 12. kertaa järjestettävän tapahtuman pääteema on Suomi 100 – Yhdessä.

Viisipäiväisen keskustelutapahtuman aikana järjestetään yli 170 tilaisuutta, joihin osallistuu lähes 950 yhteiskunnallista vaikuttajaa poliitikoista viihdetähtiin

Viiden päivän aikana SuomiAreenalla järjestetään yli 170 tilaisuutta, joihin osallistuu lähes 950 yhteiskunnallista vaikuttajaa poliitikoista viihdetähtiin.

Tapahtumaviikon aikana Porissa on paikalla keskustelemassa muun muassa tasavallan presidentti Sauli Niinistö, presidentti Tarja Halonen, arkkipiispa Kari Mäkinen, valtiovarainministeri Petteri Orpo, ulkoministeri Timo Soin ja liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Keskustelutilaisuuksissa kuullaan myös muun muassa EU-komission varapuheenjohtajaa Jyrki Kataista, ministeri Elisabeth Rehniä, valtakunnansovittelija Minna Hellettä ja Nokian hallituksen puheenjohtajaa Risto Siilasmaata.

SuomiAreenassa on tänä vuonna puhujia enemmän kuin koskaan. Mukana on tämän hetken innovaattoreita kuten BrandBastionin Jenny Wolfram, Woltin Miki Kuusi, Uberin Joel Järvinen ja tubettaja Tuure Boelius.

Keskiviikkona 12. heinäkuuta Porin Raatihuoneenpuiston lavalla nähdään viihdeshow, jossa esiintyvät muun muassa Saara Aalto ja Irina.

Myös puolueet näkyvät ja kuuluvat Porin SuomiAreenalla. Kristillisdemokraattien puoluepäivä on torstaina 13.7. ja paikalla on silloin muun muassa puolueen puheenjohtaja Sari Essayah.

 

Ylös