Kansanedustaja Antero Laukkanen nostaa lipun Juhannuskonferenssin salkoon – ”Juhlava hetki minulle”

23.6.2017 klo 11:04 Kotimaa Kristiina Kunnas

Kansanedustaja Antero Laukkanen osallistuu juhlavaan lipunnostoon Juhannuskonferenssissa Keuruun Isossa Kirjassa. – Minulle tämä on merkittävä hetki. On tärkeä muistaa, että pohjoismaiset liput kantavat ristiä, Laukkanen muistuttaa.

Suuren juhlan tunnetta on odotettavissa Juhannuskonferenssin aattoillan perinteisessä lipunnostojuhlassa klo 17.45–18.15, kun siniristiliput nostetaan konferenssikentän salkoihin.

Tilaisuudessa ovat mukana myös kansanedustaja, eduskunnan rukousryhmän puheenjohtaja Antero Laukkanen sekä laulaja Nina Åström.

– Olin ensi kertaa Juhannuskonferenssissa vuonna 1974 talkoolaisena kuorimassa perunoita, Antero Laukkanen muistelee.

Baptistikirkon johtaja Jari Portaankorva alustaa reformaatiokeskustelun "Uskonpuhdistuksen isät ja lapset". Keskustelutilaisuus on juhlateltassa perjantaina, juhannusaattona, klo 16–17.30. (Kuva Kristiina Kunnas)

Baptistikirkon johtaja Jari Portaankorva (toinen vasemmalta) alustaa reformaatiokeskustelun ”Uskonpuhdistuksen isät ja lapset”. Keskustelutilaisuus on juhlateltassa perjantaina, juhannusaattona, klo 16–17.30. Keskustelussa myös Pelastusarmeija ja Helluntaikirkko, jonka johtaja Esko Matikainen kuvassa oikealla. Antero Laukkanen osallistuu juhlavaan lipunnostoon Keuruun Isossa Kirjassa pidettävässä Juhannuskonferenssissa. (Kännykkäkuva Kristiina Kunnas)

– Nyt nostan Suomen lipun salkoon. Se on minulle merkittävä hetki.

Juhlien teema on Suomalainen usko.

– Suomalainen usko on luonut Suomeen polun, jota on ollut hyvä kulkea, Laukkanen sanoo.

Juhannuskonferenssissa on juhannusaattona iltapäivällä reformaatioaiheinen keskustelufoorumi Uskonpuhdistuksen isät ja lapset. Sen alustajana on Baptistikirkon johtaja Jari Portaankorva.

Keskustelijoiden joukossa on muiden muassa kapteeni Saga Lippo Pelastusarmeijasta. Keskustelu juhlistaa myös Suomen Vapaakristillisen Neuvoston 50-vuotista toimintaa.

 

Kohonnut terrorisminuhka toi muutoksia kesäjuhlien turvallisuuteen. Lue lisää Juhannuskonferenssin varautumisesta täältä

 

 

Ylös