KD-kansanedustaja Antero Laukkanen kiirehtii verouudistusta – kaipaa kansalaisilta hyviä ehdotuksia

3.10.2017 klo 12:16 Politiikka Kristiina Kunnas

– Talouden kasvun positiivista virettä on tuettava verouudistuksilla, jotka lisäävät kotimaisia investointeja, muistuttaa Kristillisdemokraattien espoolaiskansanedustaja Antero Laukkanen.

Kansanedustaja Antero Laukkanen vaatii verouudistuksen kiirehtimistä.

– Talouden kasvun positiivista virettä on tuettava verouudistuksilla, jotka lisäävät kotimaisia investointeja, hän toteaa.

– Nyt ei ole hetkeäkään hukattavana, vaan uudistuksiin on tartuttava, muuten talouden nousu uhkaa jäädä lyhytaikaiseksi, Laukkanen huomauttaa.

Nyt ei ole hetkeäkään hukattavana, vaan uudistuksiin on tartuttava, muuten talouden nousu uhkaa jäädä lyhytaikaiseksi. – Antero Laukkanen

Laukkasen mielestä kansalaisten sijoitusintoa on heräteltävä tukemalla sitä veroporkkanalla, jotta yksityistalouksien tuottamattomilla tileillä olevat yli 70 miljardia euroa saadaan tuottamaan ja tukemaan suomalaista kasvua.

– Yritysten yhteisöveroa voisi laskea siten, että se sidotaan kotimaiseen tuotantoon ja investointeihin, jotka luovat työpaikkoja Suomeen.

Espoolaiskansanedustaja haastaa myös äänestäjiään ja kansalaisia mukaan uudistustalkoisiin.

– Jos sinulla on hyviä ehdotuksia suureen veroremonttiin, niin laitapa ajatuksiasi näkyviin. Nostetaan Suomi yhdessä uuteen vahvaan lentoon! Laukkanen innostaa.

 

 

Ylös