Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina – järjestä juhla tai lahjoita syöpätutkimukseen

11.10.2017 klo 12:46 Kotimaa KD Lehti

Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina 13. lokakuuta. Duudsonit suunnittelivat tämänvuotisen Roosa nauhan. Sen tuotto menee kokonaisuudessaan syöpätutkimukseen.

Lokakuu on syövän vastainen kuukausi. Kampanjan aikana vietetään joka vuosi Roosa nauha -päivää, jolloin koko Suomi voi heittäytyä roosaan tunnelmaan ja olla hyvällä asialla. Syövätutkimuksen julkinen rahoitus on pienentynyt. Roosa nauha -keräyksen tuotosta saadaan merkittävä panos tutkimukseen. Tuotto-odotus tämänvuotisessa kampanjassa on 1,8 miljoonaa euroa.

Tänä vuonna Roosa nauha -päivä on perjantaina 13. lokakuuta. Päivän Facebook-tapahtuman löydät täältä

Roosa nauha -päivänä on hyvä hetki järjestää pinkit juhlat, roosan sävyiset kakkukahvit työpaikalla tai urheilutempaus kavereiden kesken. Vain mielikuvitus on rajana! Tarkoituksena on yhdessä kerätä varoja rintasyöpätutkimukselle ja sairastuneiden neuvontapalveluille.

Näillä eri keinoilla voit kerätä varoja Roosa nauha -päivänä:

• Perusta tapahtumalle oma keräyspotti osoitteessa: oma.syopasaatio.fi/ roosa-nauha. Näin voitte kaikki yhdessä kantaa kortenne kekoon!  Helpota lahjoituksen tekemistä – haasta muut mukaan jollakin tietyllä summalla: vitosella, kympillä tai vaikka lahjoittajan ikää vastaavalla summalla! Oman keräyksen perustettuasi saatte käyttöönne tukijamerkin, jota voitte vapaasti jakaa kanavissanne.

• Perusta omat pienarpajaiset tai huutokauppa, joiden tuotto lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha –keräykseen. Lahjoituksen voit tehdä täällä: roosanauha.fi/lahjoita

• Pyydä osallistujia ostamaan nauhat rinnuksiinsa. Nauhan hinta on vain kolme euroa – tämä on pieni hinta syöpätutkimuksen tukemisesta. Ostetaan siis yhdessä kaikki nauhat loppuun Roosa nauha -päivänä!  Duudsonien suunnittelema vuoden 2017 nauha tuli myyntiin 28.syyskuuta. Roosa nauhaa on saatavilla kolmen euron hintaan seuraavista myyntipaikoista: Lindex, K-Citymarket, K-Market, K-Supermarket, Neste K -liikenneasemat, Prisma, S-market, Alepa, Sale, ABC-myymälä ja Sokos. Lisäksi Roosa nauhoja myyvät useat alueelliset syöpäyhdistykset ympäri Suomen.

• Roosa nauha -keräyksellä on useita yritysyhteistyökumppaneita, jotka tukevat keräystä erilaisilla kampanjatuotteilla. Tuotteiden hinnasta lahjoitetaan ennalta sovittu lahjoitusosuus syöpätutkimuksen hyväksi.

• Pyydä osallistujia tekemään kertalahjoitus verkon kautta

 

Ylös