Opiskelijan elämä kaipaa muutoksia – KD Nuorten Aleksi Sarasmaa

4.11.2017 klo 12:46 Politiikka Kristiina Kunnas

– Kristillisdemokraatiassa yhdistyvät minulle tärkeä arvot: kristilliset perusarvot, vapaus, lähipäätösperiaate sekä terve oikeistolainen politiikka kristilliseen arvopohjaan, toteaa oikeustieteen opiskelija ja KD Nuorten tuleva puheenjohtaja Aleksi Sarasmaa. Hän on KD-Kompassin haastattelussa tänään pyhäinpäivänä.

 

Aleksi Sarasmaa valittiin KD Nuorten puheenjohtajaksi vuodelle 2018. Hänellä on neljäs vuosi oikeustieteellisessä tiedekunnassa Helsingin yliopistossa meneillään.

Puoluesihteeri Asmo Maanselkä haastattelee Sarasmaa KD-Kompassissa tänään pyhäinpäivänä, Radio Deissä klo 12.50. (Haastattelun voi jälkikuunnella puolueen kotisivuilla kd.fi )

– Olen iloinen luottamuksesta, jonka sain, Sarasmaa kiittää.

– Haluan olla ajamassa myös opiskelijoiden asiaa. En kannata ylioppilaskuntien pakkojäsenyyttä.

Haluan olla ajamassa myös opiskelijoiden asiaa. En kannata ylioppilaskuntien pakkojäsenyyttä.

Sarasmaa ja Maanselkä keskustelevat haastattelussa yleisen asumistuen piiriin siirtymisestä, sekä kimppakämppäasumisen uusista taloudellisista ongelmista. Lisäksi käsittelyssä on turvallisuuspolitiikka sekä suhde Natoon.

Miksi Sarasmaa valitsi juuri Kristillisdemokraatit?

– Se on puolue, jossa ovat minulle tärkeät arvot: kristilliset perusarvot, vapaus ja lähipäätösperiaate. Siinä yhdistyy terve oikeistolainen politiikka kristilliseen arvopohjaan, Sarasmaa toteaa.

 

KD-Kompassi, Radio Dei, la 4. marraskuuta klo 12.50, uusinta ma 6.11. klo 22.35. Jälkikuuntele sivuilla kd.fi
Lue lisää: kdnuoret.fi
Ylös