KD:n Östman: ”Juutalaisvastaisuus on tullut yhä näkyvämmäksi”

5.5.2018 klo 09:45 Politiikka Kristiina Kunnas

– Juutalaisvastaisuus pyrkii sisään niin yliopistoihin, yrityksiin kuin kirkkokuntiinkin, varoittaa kansanedustaja Peter Östman KD-Kompassi -haastattelussa.

– Viidentoista viime vuoden aikana antisemitistinen liike on tullut yhä aktiivisemmaksi Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Juutalaisvastaiset tapahtumat pyrkivät pääsemään sisään yliopistomaailmaan ja kansalaisjärjestöihin, ja ne lähestyvät sanomallaan kirkkokuntia sekä yrityksiä, toteaa Peter Östman.

Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Peter Östman on Ismo Portinin haastateltavana Radio Deissä lauantaina puolenpäivän jälkeen klo 12.50.

– Juutalaisvastaisuus on tullut yhä näkyvämmäksi. Nyt levitetään sanomaa, että Israel olisi apartheid-valtio, kansanedustaja ja eduskunnan Israel-ystävyysryhmän puheenjohtaja Östman kertoo.

Miksi KD haluaa tukea Israelia?

– Israel on Lähi-idän ainoa toimiva demokratia. Olemme vastuussa siitä, mitä tapahtuu nyt. Meidän on tunnistettava ajassamme syntyvät ilmiöt. Velvollisuutemme on pitää huolta siitä, ettei historia toista itseään, Östman vastaa KD-Kompassi -haastattelussa lauantaina.

 

KD-Kompassi -haastattelussa Peter Östman

La 5. toukokuuta klo 12.50, Radio Dei. Ismo Portin haastattelee. Kansainvälisenä aiheena Israel, kotimaan aiheena sote-uudistus. Uusinta ma 7.5. klo 22.35
Jälkikuuntele haastattelu KD:n kotisivuilta kd.fi

Tai kuuntele haastattelu täältä

 

 

Ylös