Kristillisdemokraattien kansanedustajat tutustuvat Nova-sairaalahankkeeseen ja ovat tavattavissa kävelykadulla Jyväskylässä tiistai-iltapäivänä

28.8.2018 klo 14:26 Politiikka Kristiina Kunnas

KD-eduskuntaryhmän kesäkokous jatkui tiistaiaamupäivän Jyväskylän kaupungintalolla. Iltapäivällä kansanedustajat tutustuvat jättimäiseen Nova-sairaalahankkeeseen ja ovat kansan tavattavissa kävelykadulla klo 15–16.30.

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän kesäkokous piti tiedotustilaisuuden kaupungintalolla tiistaina aamupäivällä.

Kaupunginjohtaja Timo Koivisto infosi kansanedustajia Jyväskylän taloudellisesta tilanteesta sekä ilahduttavista jättihankkeista. Hippos2020-projekti tuo Keski-Suomen vetovoimaiseen kaupunkiin suuren liikuntakeskittymän.

– Haluammekin markkinoida Jyväskylää liikuntapääkaupunkina, Koivisto totesi.

Nova-tutustumisen jälkeen KD-eduskuntaryhmä palaa Kukkumäestä takaisin Jyväskylän keskustaan ja on tavattavissa Kauppakadun kävelykadulla klo 15–16.30.

Kaupungintalolta eduskuntaryhmä lähti tutustumaan yhteen jättihankkeista. Nova-sairaala on ensimmäinen 2000-luvulla rakennettavista keskussairaaloista. Sen rakennusbudjetti on yli 400 miljoonaa euroa.

Nova-tutustumisen jälkeen KD-eduskuntaryhmä palaa Kukkumäestä takaisin Jyväskylän keskustaan ja on tavattavissa Kauppakadun kävelykadulla klo 15–16.30.

Paikalla ovat KD:n kansanedustajat Sari Essayah, Antero Laukkanen, Päivi Räsänen, Sari Tanus sekä Peter Östman, puoluesihteeri Asmo Maanselkä ja varapuheenjohtajat Tiina Tuomela sekä Tomi Kuosmanen. Eduskuntavaaleihin jo ilmoittautunut Kuosmanen on myös Jyväskylän kaupunginvaltuutettu. Paikalla on muitakin Jyväskylän KD-aktiiveja, kuten paikallisosaston puheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu Marika Visakorpi. Runsaasti ääniä vaaleissa saava Visakorpi ei ole vielä julkaissut ehdokkuuttaan eduskuntavaaleissa.

– Odotellaan nyt vielä, Visakorpi toppuuttelee.

 

 

Ylös