KD Nuorten ts. pääsihteerinä aloittava Viljami Haavisto: ”Lähden tehtävään innolla ja motivoituneena”

22.9.2018 klo 07:13 Politiikka Merja Eräpolku

KD Nuorten pääsihteerin tehtävään on äitiysloman sijaiseksi valittu Viljami Haavisto. Helsinkiläinen Haavisto on 21-vuotias teologian opiskelija.

– Lähden tehtävään innolla ja motivoituneena. Olen vakuuttunut KD nuorissa vallitsevasta hyvästä yhteishengestä ja halusta vaikuttaa yhteiskunnallisiin epäkohtiin sekä päätöksentekoon. On suuri kunnia liittyä tiimiin ja antaa oma panoksensa järjestön kehittämiseksi entistäkin paremmaksi, Viljami Haavisto toteaa.

Opintojensa ohessa hän toimii Suomen vanhimman opiskelijalehden Kyyhkysen päätoimittajana. Vapaa-ajallaan Haavisto harrastaa maahockeyta, taidetta ja kirjallisuutta.

Aiemmin Haavisto on työskennellyt muun muassa IYC Suomen projektipäällikkönä. International Youth Cooperation Suomi on kansalaisjärjestö, jonka päätavoite on edistää nuorten hyväntekeväisyystoimintaa.

– On hienoa saada Viljamin kaltainen innostunut ja kehittymishaluinen osaaja vetämään järjestön toimintaa. Hänellä on selkeä visio siitä, miten järjestöä tulisi kehittää ja taitoa toteuttaa tuo visio käytännössä. Uskon, että Viljami ottaa hyvin haltuun pääsihteerin tehtävät, sanoo KD Nuorten puheenjohtaja Aleksi Sarasmaa.

Pääsihteeri toimii KD Nuorten toiminnanjohtajana ja johtaa järjestön valtakunnallista toimintaa puheenjohtajiston ja hallituksen alaisuudessa. Haavisto aloittaa tehtävässä 22. lokakuuta, jolloin nykyinen pääsihteeri Linda-Riina Paavilainen jää äitiyslomalle.

Ylös