Juoksijatähti Annemari Kiekara kampanjoi Liedon Mikkelin-markkinoilla – aviomies paistoi makkaraa

1.10.2018 klo 11:21 Politiikka Kristiina Kunnas

Juoksukouluvalmentaja Annemari Kiekara on aloittanut eduskuntavaalikampanjansa vauhdilla. Liedon Mikkelin-markkinoilla Annemaria kävi tervehtimässä suuri määrä väkeä, mukana myös muiden puolueiden poliitikkoja. Aviomies Mika Kiekara paistoi jättimäärän makkaraa.

Huippujuoksija ja nykyinen juoksukouluvalmentaja Annemari Kiekara kiinnosti Liedon Mikkelin-markkinoilla yli puoluerajojen. Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi nimettyä Kiekaraa kävivät tervehtimässä niin markkinaväki kuin myös kansanedustajat ja poliitikot muista puolueista.

Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi nimettyä Kiekaraa kävivät tervehtimässä niin markkinaväki kuin myös kansanedustajat ja poliitikot muista puolueista.

Paikalliset KD-aktiivit keräsivät toistasataa allekirjoitusta vanhusasiainvaltuutettua Suomeen vaativaan kansalaisaloitteeseen.

– Hiukan minua huvitti, kun perussuomalaisia, keskustalaisia ja kokoomuslaisia viipyi pitemmän aikaa Annukan seurassa KD-teltalla, toteaa aviomies Mika Kiekara, joka kutsuu Annemaria tämän lempinimellä Annukka.

Mika Kiekara paistoi ja jakoi 140 makkaraa syyssunnuntaina Liedon kauppapihalla.

 

 

Ylös